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lunes, 9 de noviembre de 2015


MAGDALENAS (Receta de Mari Carmen Navarro)

Hoy domingo para desayunar magdalenas recién hechas.


INGREDIENTES
-6 huevos 
-300 gr azúcar
-375 harina floja
-1 sobre levadura royal
-200 ml de aceite de girasol
-75m. De leche
-Ralladura de limón



PREPARACIÓN
Poner los huevos y el azúcar y batir muy bien hasta que triplique su volumen.
Tamizar la harina, la ralladura de limón y la levadura y mezclar con una espátula con movimientos suaves, agregar la leche y el aceite y mezclar todo muy suavemente.
Reposar 30 minutos la mezcla en la nevera, pasado este tiempo llenar la manga pastelera y llenar las cápsulas ¾ partes, poner azúcar por encima.
Hornear a unos 170 grados unos 25 minutos.
Con esta cantidad me han salido 40 magdalenas.




MAGDALENES (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Avui diumenge per a desdejunar magdalenes recentment fetes.

INGREDIENTS
-6 ous 
-300 gr sucre
-375 farina fluixa
-1 sobre llevat royal
-200 ml d'oli de girasol
-75m. De llet
-Ralladura de llima


PREPARACIÓ
Posar els ous i el sucre i batre molt bé fins que triplique el seu volum.
Tamisar la farina, la ralladura de llima i el llevat i barrejar amb una espàtula amb moviments suaus, agregar la llet i l'oli i barrejar tot molt suaument.
Reposar 30 minuts la mescla en la nevera, passat aquest temps omplir la pispa pastissera i omplir les càpsules ¾ parts, posar sucre per damunt.
Enfornar a uns 170 graus uns 25 minuts.
Amb aquesta quantitat m'han eixit 40 magdalenes.

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