L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 22 de noviembre de 2015





ESPAGUETTIS TERRA I MAR VEGANS (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)

INGREDIENTS
- Espaguettis integrals
- Espaguettis de mar
- 1 ceba
- 1 carlota
- 1 nap
- 1 carabasseta
- 1 tomaca
- oli d'oliva, pimentó dolç, sal i salsa de soja


ELABORACIÓ
Bullir els espaguetis i reservar quan estiguen al dente, mentre posar en remull un grapat de espaguetti de mar, tallar ben menudetes totes les verdures i sofregir lentament.
Escórrer el espaguetti de mar, tallar-lo menut i afegir al sofregit, pegar unes voltetes i posar el espagueti bollit i escorregut. I a menjar es pot acompanyar amb parnessà ratllat o una salsa casera amb sal d'all ( jo la faig com una maionesa però li pose sal d'all)


ESPAGUETTIS TIERRA Y MAR VEGANOS (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

INGREDIENTES
- Espaguettis integrales
- Espaguettis de mar
- 1 cebolla
- 1 carlota
- 1 nabo
- 1 calabacín
- 1 tomate
- Aceite de oliva, pimentón dulce, sal y salsa de soja


ELABORACIÓN
Hervir los espaguettis y reservar quando estén al dente, mientas posar a remojo un puñado de espaguetti de mar, cortar en trozos pequeños las verduras y sofreir lentamente. Escurrir el espaguetti de mar, cortarlo pequeño y añadir al sofrito, dar unas vueltas y añadir el espaguetti hervido y escurrido. Y a comer, se puede acompañar con parmesano o con una salsa casera con sal de ajo (jo la hago como una mayonesa pero le pongo sal de ajo)

No hay comentarios:

Publicar un comentario