L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 27 de noviembre de 2015




BAJOQUES FARCIDES (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)

INGREDIENTS
- Bajoques amb bona molla: són pimentons rojos o pebreres
- Carn picada, jo la pose mixta
- Tomaca rallada
- Alls
- Sal
- Safrà
- Arròs
- Oli
- Paper d'al·lumini

ELABORACIÓ
En un cassola posar oli i els alls tallats menudets, sofregir amb la carn picada, sal i la tomaca, afegir el arròs ( 1 taceta i mitja per bajoca) el safrá, donar unes voltetes i apagar el foc.
Les bajoques rentar- les i tallar el peçó, salar per dintre i omplir amb el arròs però no del tot. Embolicar les bajoques amb paper d'al·lumini i posar-les en una safata al forn. El forn a 180 dalt-baix i anar voltejant les bajoques. Sobre 1 h. Comprovar si l'arròs està cuit, sinó deixar-ho fins que comprovem que està cuit i solt.




PIMIENTOS RELLENOS (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

INGREDIENTES
- Pimientos con buena carne
- Carne picada, yo la pongo mixta
- Tomate rallado
- Ajos
- Sal
- Azafrán
- Arroz
- Aceite
- Papel de aluminio

ELABORACIÓN
En un cazuela poner aceite y los ajos cortados pequeños, sofreír con la carne picada, sal y el tomate, añadir el arroz ( 1 tacita y media por pimiento) el azafrán, dar unas vueltas y apagar el fuego.
Los pimientos lavarlos y cortar el pezón, salar por dentro y llenar con el arroz pero no del todo. Envolver los pimientos con papel de aluminio y ponerlas en una bandeja al horno. El horno a 180 arriba-bajo e ir volteando los pimientos. Sobre 1 h. Comprobar si el arroz está cocido, sino dejarlo hasta que comprobamos que está cocido y suelto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario