L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 22 de noviembre de 2015


COCA DE VERDURAS (Receta de Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTES
- Aceite (yo pongo de oliva)
- Cerveza
- Harina
- Sal
- Orégano
- Vinagre
- Verduras: patatas, cebolla, calabacín, tomate
- Fiambre de pavo
- Queso


ELABORACIÓN

Para hacer la masa ponemos la misma cantidad de aceite que de cerveza, una pizca de sal y un chorrito de vinagre, harina la que admita (debe quedar elástica, que no quede muy seca)
Hemos cortado todas las verduras muy finitas.
Extender la masa y poner por capas patatas, cebolla, calabacín, tomate, orégano, sal y un chorrito de aceite, pero como mi familia es muy carnívora, hemos añadido unas tiritas de fiambre de pavo y algo de queso por encima, horno con aire 190 grados hasta que esté bien cocida.



COCA DE VERDURES (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTS
- Olie (jo pose d'oliva)
- Cervesa
- Farina
- Sal
- Orenga
- Vinagre
- Verdures: creïlles, ceba, carabasseta, tomaca
- *Fiambre de gall dindi
- Formatge


ELABORACIÓ

Per a fer la massa posem la mateixa quantitat d'oli que de cervesa, un polsim de sal i un poquet de vinagre, farina la que admeta (ha de quedar elàstica, que no quede molt seca)
Hem tallat totes les verdures molt finites.
Estendre la massa i posar per capes creïlles, ceba, carabasseta, tomaca, orenga, sal i un doll d'oli, però com la meua família és molt carnívora, hem afegit unes tiretes de fiambre de gall dindi i una mica de formatge per damunt, forn amb aire 190 graus fins que estiga ben cuita.

No hay comentarios:

Publicar un comentario