COCA DE VERDURAS (Receta de Amparo Martínez Sebastià)
INGREDIENTES
- Aceite (yo pongo de oliva)
- Cerveza
- Harina
- Sal
- Orégano
- Vinagre
- Verduras: patatas, cebolla, calabacín, tomate
- Fiambre de pavo
- Queso
ELABORACIÓN
Para hacer la masa ponemos la misma cantidad de aceite que de cerveza, una pizca de sal y un chorrito de vinagre, harina la que admita (debe quedar elástica, que no quede muy seca)
Hemos cortado todas las verduras muy finitas.
Extender la masa y poner por capas patatas, cebolla, calabacín, tomate, orégano, sal y un chorrito de aceite, pero como mi familia es muy carnívora, hemos añadido unas tiritas de fiambre de pavo y algo de queso por encima, horno con aire 190 grados hasta que esté bien cocida.
COCA DE VERDURES (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)
INGREDIENTS
- Olie (jo pose d'oliva)
- Cervesa
- Farina
- Sal
- Orenga
- Vinagre
- Verdures: creïlles, ceba, carabasseta, tomaca
- *Fiambre de gall dindi
- Formatge
ELABORACIÓ
Per a fer la massa posem la mateixa quantitat d'oli que de cervesa, un polsim de sal i un poquet de vinagre, farina la que admeta (ha de quedar elàstica, que no quede molt seca)
Hem tallat totes les verdures molt finites.
Estendre la massa i posar per capes creïlles, ceba, carabasseta, tomaca, orenga, sal i un doll d'oli, però com la meua família és molt carnívora, hem afegit unes tiretes de fiambre de gall dindi i una mica de formatge per damunt, forn amb aire 190 graus fins que estiga ben cuita.
No hay comentarios:
Publicar un comentario