BACALAO CON CALABACÍN (Receta de Inma Fuentes)
Uno de los platos de esta Semana Santa.
INGREDIENTES
- Bacalao fresco.
- Calabacín.
- Queso Philadelfia ( o similar ).
- Especias: curry, cúrcuma y cardamomo
ELABORACIÓN
Poner en una fuente para horno el bacalao y el calabacín troceado y poniéndole encima un poco de queso Philadelfia. Espolvorear un poco con las especias y un poco de sal. Hornear a 220ºC durante 20 min.
BACALLÀ AMB CARABASSETA (Recepta d' Inma Fuentes)
Un dels plats d'aquesta Setmana Santa.
INGREDIENTS
- Bacallà fresc
- Carabasseta
- Formatge Philadelphia o similar
- Espècies: curry, cúrcuma i cardamomo.
ELABORACIÓ
Posar en una font per a forn el bacallà i la carabasseta trossejada, posant-li damunt un poc de formatge Philadelphia. Escampar un poc amb les espècies i un poc de sal. Enfornar a 220º durant 20 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario