GUISADO DE TERNERA (Receta de Ellen James)
Es una receta muy simple, de diario.
INGREDIENTES
- Ternera
- Verduras: puerro, zanahoria, champiñón oscuro, guisantes.
- Harina
- Aceite
- Vino blanco
- Caldo de verdura o carne
- Especias tipo perejil, albahaca o similares
- Pebrera
ELABORACIÓN
Pasar la carne por harina y sellarla primero, y en la misma cazuela añadir las verduras frescas (puerro, zanahoria, champiñón oscuro y guisantes también frescos) Añadir un poco de vino blanco y dejar que evapore un poco. Añadir caldo de verdura o de carne y dejar cocer bastante rato a fuego lento. Yo siempre le pongo especias.
GUISAT DE VEDELLA (Recepta d'Ellen James)
És una recepta molt simple, de diari.
INGREDIENTS
- Vedella
- Verdures: porro, carlota, xampinyó fosc, pèsols.
- Farina
- Oli
- Vi blanc
- Brou de verdura o carn
- Espècies tipus julivert, alfàbrega o similars
- Pebrera
ELABORACIÓ
Passar la carn per farina i segellar-la primer, i en la mateixa cassola afegir les verdures fresques (porro, carlota, xampinyó fosc i pèsols també frescos) Afegir una mica de vi blanc i deixar que evapore una mica. Afegir brou de verdura o de carn i deixar coure bastant estona a foc lent. Jo sempre li pose espècies.
No hay comentarios:
Publicar un comentario