L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 6 de abril de 2016







GUISADO DE TERNERA (Receta de Ellen James)

Es una receta muy simple, de diario. 

INGREDIENTES
- Ternera
- Verduras: puerro, zanahoria, champiñón oscuro, guisantes.
- Harina
- Aceite
- Vino blanco
- Caldo de verdura o carne
- Especias tipo perejil, albahaca o similares
- Pebrera

ELABORACIÓN
Pasar la carne por harina y sellarla primero, y en la misma cazuela añadir las verduras frescas (puerro, zanahoria, champiñón oscuro y guisantes también frescos) Añadir un poco de vino blanco y dejar que evapore un poco. Añadir caldo de verdura o de carne y dejar cocer bastante rato a fuego lento. Yo siempre le pongo especias.



GUISAT DE VEDELLA (Recepta d'Ellen James)

És una recepta molt simple, de diari. 

INGREDIENTS
- Vedella
- Verdures: porro, carlota, xampinyó fosc, pèsols.
- Farina
- Oli
- Vi blanc
- Brou de verdura o carn
- Espècies tipus julivert, alfàbrega o similars
- Pebrera

ELABORACIÓ
Passar la carn per farina i segellar-la primer, i en la mateixa cassola afegir les verdures fresques (porro, carlota, xampinyó fosc i pèsols també frescos) Afegir una mica de vi blanc i deixar que evapore una mica. Afegir brou de verdura o de carn i deixar coure bastant estona a foc lent. Jo sempre li pose espècies.



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