L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 12 de abril de 2016








POLLO KORMA (Receta de Mar Gómez)

INGREDIENTES
- Pollo a trozos
- Cebolla
- Pimiento
- Ajos tiernos
- Calabacín
- Zanahorias
- Champiñones
- Arroz basmati
- Salsa korma


ELABORACIÓN
Primero sofreí los trocitos de pollo. Lo saqué y añadí más aceite para la cebolla, pimiento, ajetes, calabacín, zanahorias y champis. No se tiene que hacer mucho porque queda mejor la verdura un poco entera. Tipo wok.
Yo voy probando distintas salsas. Esta vez ha tocado esta marca inglesa que encontré en el Alcampo. Se añade a lo anterior y se deja a fuego lento y un poco tapado 15 min.
Hacer el arroz.
Emplatar.




POLLASTRE KORMA (Recepta de Mar Gómez)

INGREDIENTS
- Pollastre a trossos
- Ceba
- Pimentó
- Alls tendres
- Carabasseta
- Carlotes
- Xampinyons
- Arròs basmati
 

- Salsa korma
 

ELABORACIÓ
Primer vaig sofregir els trossets de pollastre. Ho vaig traure i vaig afegir més oli per a la ceba, pimentó, alls, carabasseta, carlotes i xampinyons. No s'ha de fer molt perquè queda millor la verdura un poc sencera. Tipus wok.
Jo vaig provant diferents salses. Aquesta vegada ha tocat aquesta marca anglesa que vaig trobar en el Alcampo. S'afig a l'anterior i es deixa a foc lent i una mica tapat 15 min.
Fer l'arròs.
Emplatar




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