L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 6 de abril de 2016



PIZZA DE ESPINACAS Y QUESO DE CABRA (Receta de Mari Carmen Navarro)



Esta pizza la he hecho con masa que tenía congelada y las espinacas a la crema que me sobraron de la cena , como no sabía si me iba a gustar he hecho media de espinacas y media de tomate y atún, estaba buenísima, la repetiré seguro.

La masa de la pizza ya está en el grupo ,  bien finita, la he puesto al horno primero solo la masa unos cinco minutos y después con todos los ingredientes unos 7 u 8 minutos más.


PIZZA D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA (Recepta de Mari Carmen Navarro)


Aquesta pizza l'he fet amb massa que tenia congelada i els espinacs a la crema que em van sobrar del sopar , com no sabia si m'anava a agradar he fet mitjana d'espinacs i mitjana de tomaca i tonyina, estava boníssima, la repetiré segur.
La massa de la pizza ja està en el grup , ben finita, l'he posat al forn primer solament la massa uns cinc minuts i després amb tots els ingredients uns 7 o 8 minuts més.
 Recepta de la massa de la pizza: (http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2015/12/pizza-de-atun-y-cebolla-receta-de-mari.html)

No hay comentarios:

Publicar un comentario