L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 12 de abril de 2016





                               


ROSAS DE HOJALDRE Y MANZA (Receta de Encarna Aparisi)

INGREDIENTES
- Hojaldre
- Crema pastelera o mermelada
- Manzanas
- Azúcar glass


ELABORACIÓN
Se cortan tiras de hojaldre de unos 4 ó 5 cm, se untan con crema pastelera o alguna mermelada (a gusto de cada uno). 
Para ablandar la manzana y que no se queden duras y se partan al enrollarlas: poner rodajas finitas de manzana sin pelarlas medio minuto al microondas (cortadas como si fuera para tarta de manzana), o se pueden escaldar en agua y limón durante 5 minutos.
Poner los trozos de manzana de la mitad de la tira de hojaldre hacia arriba con las ondas hacia afuera como si fuéramos a hacer una corona, se tapa con la otra mitad y se enrolla en forma de caracol. Se colocan en una bandeja de horno boca arriba y se hornean hasta que estén doraditas. Cuando estén frías se espolvorean con azúcar glass.




ROSES DE PASTA FULLADA I POMA (Recepta d'Encarna Aparisi)

INGREDIENTS
- Pasta fullada
- Crema pastissera o melmelada
- Pomes
- Sucre glass
 


ELABORACIÓ
Es tallen tires de pasta fullada d'uns 4 o 5 cm, s'unten amb crema pastissera o alguna melmelada (a gust de cadascun). 
Per a ablanir la poma i que no es queden dures i es partisquen en enrotllar-les: posar rodanxes finites de poma sense pelar-les mig minut al microones (tallades com si fora per a pastís de poma), o es poden escaldar en aigua i llima durant 5 minuts.
Posar els trossos de poma de la meitat de la tira de pasta fullada cap amunt amb les ones cap a fora com si anàrem a fer una corona, es tapa amb l'altra meitat i s'enrotlla en forma de caragol. Es col·loquen en una safata de forn de cap per amunt i s'enfornen  fins que estiguen doradetes. Quan estiguen fredes s'empolvoren amb sucre glass.


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