L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 12 de abril de 2016



CROQUETAS DE MERLUZA  (Receta de Encarna Castillo)

Elaboradas con la receta de la Sra. Carmen Flors (de apodo en el poble com "la carnissera")
Altamente recomendables, buenísimas

INGREDIENTES. Entre paréntesis pongo la cantidad que he utilizado yo.
-Pescado (cualquiera de los blancos que pilléis en la tienda, yo las he hecho con merluza) 
-Dos patatas ( puse 3 medianas tirando a grandes )
-Una cebolla ( mediana )
-Tomate natural ( 4 cucharadas de tomate triturado )
-Leche ( sobre 220cl. )
- Un huevo ( 2 )
- Harina ( 2 cucharadas )
- Canela
- Perejil
- Sal


ELABORACIÓN
Se cuecen las patatas y el pescado.
Se hace un sofrito de cebolla y tomate. Cuando ya está hecho, se añade un poco de harina y leche y se hace una bechamel, a continuación se incorpora el pescado bien desmenuzado.
Luego se incorpora la patata ya picada, la yema del huevo y un poco de canela y perejil.
Se deja enfriar la masa.
Cuando ya está fría, se forman las croquetas, se pasan por harina, y por la clara del huevo.
Se fríen y listo.



CROQUETES DE LLUÇ (Recepta d'Encarna Castillo)

Elaborades amb la recepta de la Sra. Carmen Flors (de sobrenom en el poble com "la carnissera")
 

Altament recomanables, boníssimes


INGREDIENTS. Entre parèntesi pose la quantitat que he utilitzat jo.
-Peix (qualsevol dels blancs que enxampeu en la tenda, jo les he fet amb lluç) 
-Dues creïlles ( vaig posar 3 mitjanes tirant a grans )
-Una ceba ( mitjana )
-Tomaca natural ( 4 cullerades de tomaca trituradA )
-Llet ( sobre 220cl. )
- Un ou ( 2 )
- Farina ( 2 cullerades )
- Canyella
- Julivert
- Sal

ELABORACIÓ
Es couen les creïlles i el peix.
Es fa un sofregit de ceba i tomaca. Quan ja està fet, s'afig una mica de farina i llet i es fa una beixamel, a continuació s'incorpora el peix ben esmicolat.
Després s'incorpora la creïlla ja picada, el rovell de l'ou i una mica de canyella i julivert.
Es deixa refredar la massa.
Quan ja està freda, es formen les croquetes, es passen per farina, i per la clara de l'ou.
Es fregeixen i llest.

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