L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 12 de abril de 2016



CARPACCIO DE CALABACÍN (Receta de Inma Fuentes)

INGREDIENTES
- Calabacín
- Un limón
- Aceite
- Queso parmesano o cualquier otro curado y con sabor

ELABORACIÓN
Es muy fácil, sólo hay que cortarlo muy fino, escurrirle un limón, añadir un chorrito de aceite y ponerle por encima unas escamas de queso tipo parmesano. Por supuesto el calabacín crudo, pensad que es como un pepino.




CARPACCIO DE CARABASSETA (Recepta d'Inma Fuentes)

INGREDIENTS
- Carabasseta
- Una llima
- Oli
- Formatge parmesà o qualsevol un altre guarit i amb sabor

ELABORACIÓ
És molt fàcil, només cal tallar-ho molt fi, escórrer-li un llimó, afegir un doll d'oli i posar-li per damunt unes escates de formatge tipus parmesà. Per descomptat la carabasseta crua, penseu que és com un cogombre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario