L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 18 de abril de 2016










GARUM (Recepta de Pep Cahors)

INGREDIENTS
Tenir una filla disposada a donar un cop de mà!... (això no ho podreu millorar).
-Anxoves.
-Ametlles.
-Tomàquets escalivats .
-Bitxo.
-Nyora.
-Oli d'oliva.
-Alls escalivats


ELABORACIÓ
El mes similar i higiènic al peix fermertat en salmorra es l'anxova. AixÍ que serà el nostre producte base.
Trinxarem a mà les anxoves i el bitxo, després anirem afegint els ingredients següents: les ametlles...i pica que picaràs afegirem la resta dels ingredients xino-xano....sense preses.
Nota: cal alleugerir la "pasterada" amb oli d'oliva de tant en tant.




GARUM (Receta de Pep Cahors)

INGREDIENTES
Tener una hija dispuesta a tender la mano (eso no lo podéis mejorar)
- Anchoas
- Almendras
- Tomates escalibados
- Guindilla
- Ñora
- Aceite de oliva
- Ajos escalibados

ELABORACIÓN
Lo más similar e higiénico al pescado fermentado en salmorra es la anchoa. Así que será nuestro producto base.
Trincharemos a mano las anhoas y la guindilla, después vamos añadientdo los siguientes ingredientes: las almendras, y picando, añadimos el resto de ingredientes sin prisa.
Nota: hace falta aligerar la pasta con aceite de oliva de tanto en tanto.

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