PASTÍS DE TRUFA (Recepta de Cruz Bayarri)
Aquesta recepta la vaig veure en internet i vaig decidir fer-la. És molt fàcil, no requereix molt temps i té un sabor suau, poc embafador. Això sí, millor si la prepareu amb un dia d'antelació, el sabor sempre es potencia.
INGREDIENTS (Per a un motle de 26 cm)
- 350 g de galeta integral tipus digestive
- 60 g de nous trossejades
- 125 g de mantega sense sal
- 1 l de nata per a muntar
- Un sobre de preparat per a flam (per a 1 l, ja ensucrat)
- 4 fulles de gelatina
- 175 g de xocolata negra
- 125 g de xocolata amb llet
- Per a decorar: xocolata feta encenalls, fruits rojos i sucre glass
ELABORACIÓ
Trituremla galeta i les nous, afegir la mantega fosa i barregem fins a tenir una consitència d'arena. Aboquem aquesta mescla sobre el motle (jo li vaig posar paper de forn en la base) i anem pressionant, ho repartim pel fons i també pels laterals.
Precalfem el forn a 180º amb calor a dalt i a baix i ficar el motle uns 10 minuts o fins que estiga amb una miqueta de color.
Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda.
Posem en una olla a calfar (amb foc no massa fort) la nata, afegim el preparat de flam, la xocolata negra i la xocolata amb llet. Removem fins que comence a bullir, apaguem el foc i afegim les fulles de gelatina escorregudes. Removem fins que estiguen desfetes i integrades. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes fins que estiga quasi freda i després la deixem en la nevera un mínim de 3 h.
Podeu decorar-la al vostre gust. Jo vaig fer encenalls de xocolata negra, vaig afegir fruits rojos i posí sucre glass per damunt.
TARTA DE TRUFA (Receta de Cruz Bayarri)
Esta receta la vi en internet y decidí hacerla. Es muy fácil, no requiere mucho tiempo y tiene un sabor suave, poco empalagoso. Eso sí, mejor si la preparáis con un día de antelación, el sabor siempre se potencia.
INGREDIENTES (Para un molde de 26 cm)
- 350 g de galleta integral tipo digestive
- 60 g de nueces troceadas
- 125 g de mantequilla sin sal
- 1 l de nata para montar
- Un sobre de preparado para flan (para 1 l, ya azucarado)
- 4 hojas de gelatina
- 175 g de chocolate negro
- 125 g de chocolate con leche
- Para decorar: chocolate hecho virutas, frutos rojos y azúcar glass
ELABORACIÓN
Trituramos la galleta y las nueces, añadir la mantequilla fundida y mezclamos hasta tener una consitencia arenosa. Vertemos esta mezcla sobre el molde (yo le puse papel de horno en la base) y vamos presionando, lo repartimos por el fondo y también por los laterales.
Precalentamos el horno a 180º con calor arriba y abajo y meter el molde unos 10 minutos o hasta que esté un poquito dorada.
Hidratamos las hojas de gelatina en agua fría.
Ponemos en una olla a calentar (con fuego medio) la nata, añadimos el preparado de flan, el chocolate negro y el chocholate con leche. Removemos hasta que comience a hervir, apagamos el fuego y añadimos las hojas de gelatina escurridas. Removemos hasta que estén deshechas e integradas. Vertemos esta mezcla sobre la base de galletas hasta que esté casi fría y luego la dejamos en la nevera un mínimo de 3 h.
Podéis decorarla a vuestro gusto. Yo hice virutas de chocolate negro, añadí frutos rojos y espolvoreé azúcar glass por encima.
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