LLETEROLA (Receta de Ana Belén Castillo)
INGREDIENTES
- Lleterola (mollejas de cordero)
- Ajos
- Sal y hojas de laurel
- Un vasito de vino blanco
ELABORACIÓN
Sofreír unos ajos, a continuación añadir la lleterola, sal y unas hojitas de laurel a trocitos. Cuando ya esté bastante doradito, introducir un vasito de vino blanco y dejar reducir hasta que quede sequito. De un día para otro más rico porqué coge más el sabor.
LLETEROLA (Recepta d'Ana Belén Castell)
INGREDIENTS
- Lleterola (lletons de xai)
- Alls
- Sal i fulles de llorer
- Un gotet de vi blanc
ELABORACIÓ
Sofregir uns alls, a continuació afegir la lleterola, sal i unes fulles de llorer a trossets. Quan ja estiga bastant daurat, introduir un gotet de vi blanc i deixar reduir fins que quede sec. D'un dia per l'altre més bo perquè agafa més el sabor.
No hay comentarios:
Publicar un comentario