L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 14 de abril de 2016





LLETEROLA (Receta de Ana Belén Castillo)

INGREDIENTES
- Lleterola (mollejas de cordero)
- Ajos
- Sal y hojas de laurel
- Un vasito de vino blanco

ELABORACIÓN
Sofreír unos ajos, a continuación añadir la lleterola, sal y unas hojitas de laurel a trocitos. Cuando ya esté bastante doradito, introducir un vasito de vino blanco y dejar reducir hasta que quede sequito. De un día para otro más rico porqué coge más el sabor.



LLETEROLA (Recepta d'Ana Belén Castell)

INGREDIENTS
- Lleterola (lletons de xai)
- Alls
- Sal i fulles de llorer
- Un gotet de vi blanc

ELABORACIÓ
Sofregir uns alls, a continuació afegir la lleterola, sal i unes fulles de llorer a trossets. Quan ja estiga bastant daurat, introduir un gotet de vi blanc i deixar reduir fins que quede sec. D'un dia per l'altre més bo perquè agafa més el sabor.

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