L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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miércoles, 6 de abril de 2016




PIZZAS CON MASA DE COLIFLOR (Receta de Eva Evita)

Apta para niños y celíacos.

INGREDIENTES
-1 coliflor
-1 huevo
-1 taza de mozarella rallada
-Sal
-Pimienta
-Tomate
-Toppings para la pizza


ELABORACIÓN
Primero rallamos/picamos la coliflor. (Truco: cuanto más rallada, mejor se quedará. A mi ayer se me quedó un poco grande)
Añadimos el huevo y parte de la mozarella (reservamos un poco para después), salpimentamos y removemos bien.
Truco: importante que sobre la bandeja donde vayamos a poner las pizzas sea el papel para hornear, si utilizáis papel de aluminio se pegarán y si en lugar de mini pizzas hacéis una entera también se pegará.
Repartimos y hacemos las masas aplastándolas bien y que se queden compactas, a mi me salieron 5 mini pizzas.
Se ponen al horno precalentado a 180° durante unos 20min o hasta que estén doraditas.
Se saca y se añaden los toppings que queráis. Yo le puse tomate, queso y bacon.
No quedó ni media y si un niño no nota el sabor de la coliflor, un adulto tampoco.
Están deliciosas!


PIZZES AMB MASSA DE COLIFLOR (Recepta d'Eva Evita)

Apta per a xiquets i celíacs.

INGREDIENTS
-1 coliflor
-1 ou
-1 tassa de mozarella rallada
-sal
-Pebre
-Tomaca
-Toppings per a la pizza


ELABORACIÓ
Primer rallem/piquem la coliflor. (Truc: com més rallada, millor es quedarà. A mi ahir se'm va quedar un poc gran)
Afegim l'ou i part de la mozarella (reservem una mica per a després), salpebrem i removem bé.
Truc: important que sobre la safata on anem a posar les pizzes siga el paper per a forne, si utilitzeu paper d'alumini es pegaran i si en lloc de mini pizzes feu una sencera també es pegarà.
Repartim i fem les masses aixafant-les ben i que es queden compactes, a mi em van eixir 5 mini pizzes.
Es posen al forn precalfat a 180° durant uns 20 min o fins que estiguen doradetes.
Es trau i s'afigen els toppings que vulgueu. Jo li vaig posar tomaca, formatge i bacÓ.
No va quedar ni una i si un xiquet no nota el sabor de la coliflor, un adult tampoc.
Estan delicioses!

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