L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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miércoles, 13 de abril de 2016





PATATAS POBRES (Receta de Galilea Dos)


INGREDIENTES
- Patatas
- Sal y aceite
- Harina
- Leche
- Agua
- Ajo
- Nuez moscada
- Huevo duro
- Perejil
- Queso en polvo

ELABORACIÓN
Cortar las patatas en lonchas finas, salar, freír y retirar.
Se deja un poco de aceite en la sartén y se echa una cucharada bien colmada de harina. Se rehoga.
Se añaden las patatas y se les da una vuelta.
Añadir un vaso de leche y medio de agua.
Se le incorpora ajo picadito (bien para que se note), sal, huevo duro picado y perejil. Y a darle vueltas. Según la consistencia se va añadiendo leche, para que queden jugosas. Que no quede dura la mezcla...que luego espesa más.
Le pongo también queso en polvo y sigo dando vueltas. 
Esta vez...como novedad le he puesto nuez moscada... A mi me ha gustado. Pero aquí mi público, las han notado distintas y como que no.
Después las paso a una fuente de horno. Le pongo por encima queso rallado o en polvo (tenía en polvo) y a gratinar.






CREÏLLES POBRES (Recepta de Galilea Dos)

INGREDIENTS
- Creïlles
- Sal i oli
- Farina
- Llet
- Aigua
- All
- Nou moscada
- Ou dur
- Julivert
- Formatge en pols

ELABORACIÓ
Tallar les creïlles en rodanxes fines, salar, fregir i retirar.
Es deixa una mica d'oli en la paella i es tira una cullerada ben satisfeta de farina. S'ofega.
S'afigen les creïlles i se'ls fa un volt.
Afegir un got de llet i mitjà d'aigua.
Se li incorpora all picat (ben perquè es note), sal, ou dur picat i julivert. I a donar-li voltes. Segons la consistència es va afegint llet, perquè queden sucoses. Que no quede dura la mescla...que després espesseix més.
Li pose també formatge en pols i seguisc donant voltes. 
Aquesta vegada...com a novetat li he posat nou moscada... Al meu m'ha agradat. Però ací el meu públic, les han notat diferents i com que no.
Després les passe a una font de forn. Li pose per damunt formatge ratllat o en pols (tenia en pols) i a gratinar.



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