L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 26 de abril de 2016



   

                        


SOPA DE VERDURES AMB TAHINI (Recepta de Meritxell Iváñez)

INGREDIENTS
- Verdures (les que tenia): all porro, carlota, nap, xirivia, col, i api
- 1 i 1/2 pastilla de caldo de verdures
- Salsa de soja dolça
- Sèsam (per fer el tahini)
- Una cullerada d'oli
- Cúrcuma


 ELABORACIÓ
Sofregir amb la miqueta d'oli les verdures, afegir les pastilles, cúrcuma i aigua. Deixar bollir a foc suau. 
Mentre fer el tahini: torrar el sèsam i després triturar fins que estiga feta una pasta.
Quan estiga la verdura cuita, afegir una cullerada de soja i una de tahini, remoure i deixar reposar sense foc. Està boníssim i així canvia de sabor.




SOPA DE VERDURAS CON TAHINI (Receta de Meritxell Iváñez)

INGREDIENTES
- Verduras (las que tenía): puerro, carlota, nabo, chirivía, col y apio
- 1 y 1/2 pastilla de caldo de verduras
- Salsa de soja dulce
- Sésamo (para hacer el tahini)
- Una cucherada de aceite
- Cúrcuma


ELABORACIÓN
Sofreír con el poquito de aceite las verduras, añadir las pastillas, cúrcuma y agua. Dejar hervir a fuebo suave.
Mientras hacer el tahini: tostar el sésamo y después hasta que esté hecha una pasta.
Cuando esté la verdura cocida, añadir una cucharada de soja y otra de tahini, remover y  dejar reposar sin fuego. Está buenísimo y así cambia de sabor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario