ESPINACAS A LA CREMA (Receta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTES
-Espinacas congeladas
-Leche evaporada
-Ajo
-Cebolla
-Nuez moscada
-Sal y pimienta
PREPARACIÓN
Hervir ligeramente las espinacas y pasar por agua fría.
Rehogar el ajo y la cebolla cortado pequeñito, cuando esté poner la leche evaporada, las espinacas escurridas, salpimentar y poner un poco de nuez moscada, dejar que hierva a fuego suave unos 3 o 4 minutos y listo.
Por encima puse unas nueces troceadas.
ESPINACS A LA CREMA (Recepta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTS
-Espinacs congelats
-Llet evaporada
-All
-Ceba
-Nou moscada
-Sal i pebre
PREPARACIÓ
Bullir lleugerament els espinacs i passar per aigua freda.
Ofegar l'all i la ceba tallat xicotet, quan estiga posar la llet evaporada, els espinacs escorreguts, salpebrar i posar una mica de nou moscada, deixar que bulla a foc suau uns 3 o 4 minuts i llest.
Per damunt vaig posar unes nous trossejades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario