L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 6 de abril de 2016




ESPINACAS A LA CREMA  (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES
-Espinacas congeladas 
-Leche evaporada
-Ajo 
-Cebolla 
-Nuez moscada 
-Sal y pimienta


PREPARACIÓN
Hervir ligeramente las espinacas y pasar por agua fría.
Rehogar el ajo y la cebolla cortado pequeñito, cuando esté poner la leche evaporada, las espinacas escurridas, salpimentar y poner un poco de nuez moscada, dejar que hierva a fuego suave unos 3 o 4 minutos y listo.
Por encima puse unas nueces troceadas.



ESPINACS A LA CREMA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS
-Espinacs congelats 
-Llet evaporada
-All 
-Ceba 
-Nou moscada 
-Sal i pebre

PREPARACIÓ
Bullir lleugerament els espinacs i passar per aigua freda.
Ofegar l'all i la ceba tallat xicotet, quan estiga posar la llet evaporada, els espinacs escorreguts, salpebrar i posar una mica de nou moscada, deixar que bulla a foc suau uns 3 o 4 minuts i llest.
Per damunt vaig posar unes nous trossejades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario