MANZANA ASADA EN MICROONDAS (Receta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTES
-Manzanas
-Azúcar y canela en polvo
-Un chorrito de mistela
-Nata
PREPARACIÓN
Descorazonar la manzana y hacerle un corte a la piel transversal, así después se quita muy cómoda.
Ponerlas en una cazuela apropiada para micro y poner en cada agujero azúcar mezclado con canela y un chorrrito de mistela.
Cocinar a máxima potencia unos quince minutos.
Yo he puesto nata en spray para emplatar.
POMA ROSTIDA EN MICROONES (Recepta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTS
-Pomes
-Sucre i canyella en pols
-Un doll de mistela
-Nata
PREPARACIÓ
Descoratjar la poma i fer-li un tall a la pell transversal, així després es lleva molt còmoda.
Posar-les en una cassola apropiada per a micro i posar en cada forat sucre barrejat amb canyella i un doll de mistela.
Cuinar a màxima potència uns quinze minuts.
Jo he posat nata en spray per a emplatar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario