ALL I PEBRE D'ANGUILES (Recepta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTS
-1/2k d'anguiles
-3 alls
-1 cullerada de piberroig
-Oli d'oliva
-2 Creïlles mitjanes
-1 pebrera cayena
-Cacau, ametlles i julivert
- Pa rallat (opcional)
ELABORACIÓ
Picar en el morter els 3 alls, poseu oli a la casola, prou quantitat, quan estiga calent poseu els alls i la prebrera, unes voltetes i quan agafe color poseu la cullerada de piberroig, l' aigua i les creïlles a taquets (trencades, per a que el caldo es faça espés). Quan estiguen a mig coure poseu les anguiles.
Feu la picaeta amb els cacaus les ametles i el julivert i poseu-ho als últims cinc minunts.
Si considereu que el caldo no ha quedat prou espeset poseu un poquet de pa rallat.
ALL I PEBRE DE ANGUILAS (Receta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTES
-1/2 k de anguilas
-3 ajos
-1 cucharada de pimentón dulce
-Aceite de oliva
-2 patatas medianas
-1 guindilla cayena
-Cacao, almendras y perejil
-Pan rallado (opcional)
ELABORACIÓN
Picar los ajos en el mortero, poner aceite en la cazuela, bastante cantidad y cuando esté caliente poner los ajos y la guindillaa, remover hasta que coja color y añadir la cucharada de pimentón dulce, el agua y las patatas a taquitos (chascadas para que el caldo se espese). Cuando esté a mitad cocción añadir las anguilas.
Hacer el majado de frutos secos y perejil y agregarlo al guiso los últimos cinco minutos.
Si consideráis que no os ha quedado el caldo bastante espeso podéis poner un poco de pan rallado para espesar.
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