DÁTILES CON BEICON (Receta de Paquita Comes)
INGREDIENTES
-Dátiles sin hueso
-Lonchas de beicon
-Palillos
-Aceite
ELABORACIÓN
Cortamos las lonchas de beicon por la mitad ( de una se enrrollan dos dátiles ) se enrrolla el datil y pinchamos con el palillo de un lado al otro, los freimos en abundante aceite sacamos y ponemos en papel para que absorban aceite sobrante, es muy fácil y está muy bueno, espero que os guste.
También se pueden hacer al horno y quedan con menos grasa.
DÁTILS AMB BACÓ (Recepta de Paquita Comes)
INGREDIENTS
-Dátils sense os
-Rodanxes de bacó
-Escuradents
-Oli
ELABORACIÓ
Tallem les rodanxes de bacó per la meitat (d'una s'enrotllen dos dàtils) s'enrotlla el dàtil i punxem amb l'escuradents d'un costat a l'altre, els fregim en abundant oli i treiem, posem en paper perquè absorbisquen l'oli restant, és molt fàcil i està molt bo, espere us agrade
També es poden fer al forn i queden amb menys greix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario