L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 3 de enero de 2016



DÁTILES CON BEICON (Receta de Paquita Comes)

INGREDIENTES 
-Dátiles sin hueso
-Lonchas de beicon
-Palillos 
-Aceite 

ELABORACIÓN
Cortamos las lonchas de beicon por la mitad ( de una se enrrollan dos dátiles ) se enrrolla el datil y pinchamos con el palillo de un lado al otro, los freimos en abundante aceite sacamos y ponemos en papel para que absorban aceite sobrante, es muy fácil y está muy bueno, espero que os guste.
También se pueden hacer al horno y quedan con menos grasa.


DÁTILS AMB BACÓ (Recepta de Paquita Comes)

INGREDIENTS 
-Dátils sense os
-Rodanxes de bacó
-Escuradents 
-Oli

ELABORACIÓ
Tallem les rodanxes de bacó per la meitat (d'una s'enrotllen dos dàtils) s'enrotlla el dàtil i punxem  amb l'escuradents d'un costat a l'altre, els fregim en abundant oli i treiem, posem en paper perquè absorbisquen l'oli restant, és molt fàcil i està molt bo, espere us agrade
També es poden fer al forn i queden amb menys greix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario