ENSALADA DE NAVIDAD (Receta de Amparo Martínez Sebastià)
INGREDIENTES
-Lechugas variadas
-Hojitas tiernas de espinacas, canonigos, rúcula, etc
-Naranjas
-Nueces peladas y partidas
-Higos secos troceados
-Jamón de pato
-Sal, vinagre de jerez y aceite o.v.e
ELABORACIÓN
Pelar los gajos de naranja, distribuir todos ingredientes en una fuente y hacer una vinagreta con el aceite, el vinagre y el jugo que sueltan las naranjas al pelarlas. Diferente y muy buena.
ENSALADA DE NADAL (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)
INGREDIENTS
-Encisams variats
-Fulles tendres d'espinacs, canonges, ruca, etc
-Taronges
-Nous pelades i partides
-Figues seques trossejades
-Pernil d'ànec
-Sal, vinagre de xerès i oli o.v.e
ELABORACIÓ
Pelar els grillons de taronja, distribuir tots ingredients en una font i fer una vinagreta amb l'oli, el vinagre i el suc que solten les taronges en pelar-les. Diferent i molt bona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario