L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 31 de enero de 2016



ROSQUILLAS Y "MANGRANETES"

La receta está sacada de un blog de una chica de mi pueblo que se llama Charo Palamós, su padre tenía una panadería y están buenísimas, felicidades !!!

INGREDIENTES
- 125 cl. de agua
- 75 cl. de aceite
- 25 gr. de levadura fresca
- 400 gr. más o menos de harina de fuerza
- sal y anisetes

ELABORACIÓN
Calentar un poquito ( pero muy poco ) el agua con el aceite y disolver en ella la levadura. Añadir la harina ( a mi se me a quedado un poco dura la masa con esta cantidad y le he añadido un poquito más de líquidos ), la sal y los anisetes y amasar. Hacer las figuras y dejar levar media hora más o menos. Hacer una cruz a " les mangranetes " y dejar levar un poco mas ( yo he tenido prisa por meterlos al horno y no habían levado del todo, aún así estaban buenísimas ). Hornear hasta que cojan un poquito de color.



ROSQUILLES I "MANGRANETES"

La recepta està treta d'un blog d'una xica del meu poble que es diu Charo Palamós, el seu pare tenia un forn i estan boníssimes, felicitats !!!

INGREDIENTS
- 125 cl. d'aigua
- 75 cl. d'oli
- 25 gr. de llevat fresc
- 400 gr. més o menys de farina de força
- ix i anisets

ELABORACIÓ
Calfar una miqueta ( però molt poc ) l'aigua amb l'oli i dissoldre en ella el llevat. Afegir la farina ( a la meua se m'a quedat una mica dura la massa amb aquesta quantitat i li he afegit una miqueta més de líquids ), la sal i els anisetes i pastar. Fer les figures i deixar levar mitja hora més o menys. Fer una creu a "les mangranetes" i deixar levar una mica mes ( jo he tingut pressa per ficar-los al forn i no havien levat del tot, encara així estaven boníssimes ). Enfornar fins que agafen una miqueta de color.

No hay comentarios:

Publicar un comentario