L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 7 de enero de 2016

PIRULETES DE PASTA FULLADA (Recepta de Cruz Bayarri)


Ideal per a qualsevol festa o dia especial. És molt fàcil de fer i amb una bonica decoració queda molt vistós. A més que ho podeu fer amb qualsevol ingredient que tingueu o que se us ocórrega.

INGREDIENTS
- Làmines de pasta fullada (segons quantes piruletes vulguem fer)
- Sobrassada
- Paté
- Bacó
- Dàtils
- Formatge
- Pernil
- Ou batut
- Pals de broqueta


ELABORACIÓ
Estendre la massa de pasta fullada i punxar-la amb una forqueta. Cada quatre dits aproximadament tallem una tira de pasta fullada i l'emplenem del que més ens agrade (jo vaig fer de sobrassada, paté, dàtil amb bacó, formatge amb pernil) Enrotllem la tira fins a tenir un rulo fi i tallem trossets cada dos dits més o menys. Les inserim en un pal de broqueta i pintem amb ou batut. Fiquem en el forn uns 15- 20 minutos a 200-220 graus (açò ja segons el vostre forn) Deixem refredar i llest.
PIRULETAS DE HOJALDRE (Receta de Cruz Bayarri)

Ideal para cualquier fiesta o día especial. Es muy fácil de hacer y con una bonita decoración queda muy vistoso. Además que lo podéis hacer con cualquier ingrediente que tengáis o que se os ocurra.

INGREDIENTES
- Láminas de hojaldre (según cuantas piruletas queramos hacer)
- Sobrasada
- Paté
- Bacon
- Dátiles
- Queso
- Jamón
- Huevo batido
- Palos de brocheta


ELABORACIÓN
Extender la masa de hojaldre y pincharla con un tenedor. Cada cuatro dedos aproximadamente cortamos una tira de hojaldre y la rellenamos de lo que más nos guste (yo hice de sobrasada, paté, dátil con bacon, queso con jamón) Enrollamos la tira hasta tener un rulo fino y cortamos trocitos cada dos dedos más o menos. Las insertamos en un palo de brocheta y pintamos con huevo batido. Metemos en el horno unos 15- 20 minutos a 200-220 grados (eso ya según vuestro horno) Dejamos enfriar y listo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario