ESPAGUETIS AL AJILLO CON GAMBAS Y ATÚN (Receta de Marta García Bayarri)
INGREDIENTES
- 500 g de espaguetis
- Sal, laurel, ajo y perejil
- Mantequilla
- 300 g de gambas
- Atún
- Un vaso de nata
ELABORACIÓN
Hervir los espaguetis con sal y laurel; una vez escurridos, remover con mantequilla para que no se pequen. Freir las gambas y el atún, añadir ajo y perejil. Volcar los espaguetis con lo anterior e incorporar la nata y remover lentamente.
ESPAGUETIS AMB ALLADA AMB GAMBES I TONYINA (Recepta de Marta García Bayarri)
INGREDIENTS
- 500 g de espaguetis
- Sal, llorer, all i julivert
- Mantega
- 300 g de gambes
- Tonyina
- Un got de nata
ELABORACIÓ
Bullir els espaguetis amb sal i llorer; una vegada escorreguts, remoure amb mantega perquè no es pequen. Fregir les gambes i la tonyina, afegir all i julivert. Bolcar els espaguetis amb l'anterior i incorporar la nata i remoure lentament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario