L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 18 de enero de 2016


ESPAGUETIS AL AJILLO CON GAMBAS Y ATÚN (Receta de Marta García Bayarri)

INGREDIENTES
- 500 g de espaguetis
- Sal,  laurel,  ajo y perejil
- Mantequilla
- 300 g de gambas
- Atún
- Un vaso de nata

ELABORACIÓN
Hervir los espaguetis con sal y laurel; una vez escurridos, remover con mantequilla para que no se pequen. Freir las gambas y el atún, añadir ajo y perejil. Volcar los espaguetis con lo anterior e incorporar la nata y remover lentamente.




ESPAGUETIS AMB ALLADA AMB GAMBES I TONYINA (Recepta de Marta García Bayarri)

INGREDIENTS
- 500 g de espaguetis
- Sal, llorer, all i julivert
- Mantega
- 300 g de gambes
- Tonyina
- Un got de nata

ELABORACIÓ
Bullir els espaguetis amb sal i llorer; una vegada escorreguts, remoure amb mantega perquè no es pequen. Fregir les gambes i la tonyina, afegir all i julivert. Bolcar els espaguetis amb l'anterior i incorporar la nata i remoure lentament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario