BROWNIE CON NUECES (Receta de Ellen James)
INGREDIENTES
-125 gr. de chocolate.
-125 gr. de mantequilla.
-130 gr. de azúcar.
-2 huevos.
-75 gr. de nueces molidas.
-50 gr. de harina.
-1 cucharada de canela en polvo.
-1 cucharada de vainilla azucarada.
ELABORACIÓN
Se calienta la mantequilla en un cazo y cuando comienza a derretirse, se añade el chocolate. Se va moviendo para que se haga una crema.
Se pone el horno en marcha a 160º C.
Mezclamos los huevos con el azúcar, batiéndolos bien, hasta que blanqueen. Entonces agregamos el chocolate y vamos removiendo poco a poco.
A continuación se agrega la harina, la canela y la vainilla. Machacamos las nueces a trocitos y las agregamos también.
Engrasamos el molde que vayamos a usar con aceite de oliva o mantequilla. Vertemos la mezcla, dejándola bien extendida, y la horneamos unos 30 minutos a 180-150 y pinchando sin parar. En cuanto sale limpio, fuera (con ventilador)
BROWNIE AMB NOUS (Recepta d'Ellen James)
INGREDIENTS
-125 gr. de xocolata.
-125 gr. de mantega.
-130 gr. de sucre.
-2 ous.
-75 gr. de nous mòltes.
-50 gr. de farina.
-1 cullerada de canyella en pols.
-1 cullerada de vainilla ensucrada.
ELABORACIÓ
Es calfa la mantega en un cassó i quan comença a fondre's, s'afig la xocolata. Es va movent perquè es faça una crema.
Es posa el forn en marxa a 160º C.
Barregem els ous amb el sucre, batent-los bé, fins que blanquegen. Llavors agreguem la xocolata i anem removent a poc a poc.
A continuació s'agrega la farina, la canyella i la vainilla. Piquem les nous a trossets i les agreguem també.
Greixem el motle que anem a usar amb oli d'oliva o mantega. Aboquem la mescla, deixant-la ben estesa, i la posem al forn uns 30 minuts a 180-150 (amb ventilador) i punxant sense parar. Quan isca net, ja està.
INGREDIENTS
-125 gr. de xocolata.
-125 gr. de mantega.
-130 gr. de sucre.
-2 ous.
-75 gr. de nous mòltes.
-50 gr. de farina.
-1 cullerada de canyella en pols.
-1 cullerada de vainilla ensucrada.
ELABORACIÓ
Es calfa la mantega en un cassó i quan comença a fondre's, s'afig la xocolata. Es va movent perquè es faça una crema.
Es posa el forn en marxa a 160º C.
Barregem els ous amb el sucre, batent-los bé, fins que blanquegen. Llavors agreguem la xocolata i anem removent a poc a poc.
A continuació s'agrega la farina, la canyella i la vainilla. Piquem les nous a trossets i les agreguem també.
Greixem el motle que anem a usar amb oli d'oliva o mantega. Aboquem la mescla, deixant-la ben estesa, i la posem al forn uns 30 minuts a 180-150 (amb ventilador) i punxant sense parar. Quan isca net, ja està.
No hay comentarios:
Publicar un comentario