L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 28 de enero de 2016



COCA DE TARONJA I POMA (Recepta de Meritxel Iváñez Seguí)

He fet servir aquest motlle de corona peró es pot fer en qualsevol altre.

INGREDIENTS
- 4 ous
- la mida de 2 gots (d'aigua) de sucre panela
- 1 got d'oli girasol
- el suc de 2 taronjes
- 2 gots de farina
- la ratlladura pell 1 taronja ( sols la part taronja sense que toque el blanc)
- 1 sobre llevat (Royal)
- canyella en pols 
- 1 poma petlada i tallada a trocets



ELABORACIÓ
En un bol montar les clares, afegir els rovells, després el sucre panela, l' oli i el suc. Quan estiga tot unit anar afegint la farina ( jo la pose amb el tamitzador junt amb el llevat), per últim la ratlladura de taronja i la canyella. Untar el motlle i ficar la massa, per damunt posar els trocets de poma i un poquet de sucre. El forn el tindrem precalfat a 180º,  introduïm el motlle i en uns 15 minuts està.



COCA DE NARANJA Y MANZANA (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

He utilizado este molde de coronoa, pero sirve cualquier otro.

INGREDIENTES
- 4 huevos
- la medida de 2 vasos (de agua) de azúcar panela
- 1 vaso de aceite de girasol
- el zumo de 2 naranjas
- la ralladura de la piel de 1 naranja (sin que lleve blanco)
- 1 sobre de levadura Royal
- canela en polvo
- 1 manzana pelada y cortada en trocitos

ELABORACIÓN
En un bol montar las claras, añadir las yemas, después el azúcar panela, el aceite y el zumo. Cuando esté todo unido ir añadiendo la harina (yo la pongo con el tamizador junto con la levadura), por último la ralladura de naranja y canela. Engrasar el molde y verter la masa, por encima poner los trocitos de manzana y un poco de azúcar. El horno lo tendremos precalentado a 180º, introducimos el molde y en unos 15 minutos está.

No hay comentarios:

Publicar un comentario