COCA DE TARONJA I POMA (Recepta de Meritxel Iváñez Seguí)
He fet servir aquest motlle de corona peró es pot fer en qualsevol altre.
INGREDIENTS
- 4 ous
- la mida de 2 gots (d'aigua) de sucre panela
- 1 got d'oli girasol
- el suc de 2 taronjes
- 2 gots de farina
- la ratlladura pell 1 taronja ( sols la part taronja sense que toque el blanc)
- 1 sobre llevat (Royal)
- canyella en pols
- 1 poma petlada i tallada a trocets
ELABORACIÓ
En un bol montar les clares, afegir els rovells, després el sucre panela, l' oli i el suc. Quan estiga tot unit anar afegint la farina ( jo la pose amb el tamitzador junt amb el llevat), per últim la ratlladura de taronja i la canyella. Untar el motlle i ficar la massa, per damunt posar els trocets de poma i un poquet de sucre. El forn el tindrem precalfat a 180º, introduïm el motlle i en uns 15 minuts està.
COCA DE NARANJA Y MANZANA (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)
He utilizado este molde de coronoa, pero sirve cualquier otro.
INGREDIENTES
- 4 huevos
- la medida de 2 vasos (de agua) de azúcar panela
- 1 vaso de aceite de girasol
- el zumo de 2 naranjas
- la ralladura de la piel de 1 naranja (sin que lleve blanco)
- 1 sobre de levadura Royal
- canela en polvo
- 1 manzana pelada y cortada en trocitos
ELABORACIÓN
En un bol montar las claras, añadir las yemas, después el azúcar panela, el aceite y el zumo. Cuando esté todo unido ir añadiendo la harina (yo la pongo con el tamizador junto con la levadura), por último la ralladura de naranja y canela. Engrasar el molde y verter la masa, por encima poner los trocitos de manzana y un poco de azúcar. El horno lo tendremos precalentado a 180º, introducimos el molde y en unos 15 minutos está.
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