L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 24 de enero de 2016


HÍGADOS DE POLLOS MACERADOS (Receta de Pili Alonso)


INGREDIENTES
-Hígados de pollo
-1 cebolla grande
-1 ajo
-Pimienta molida o en grano
-Nuez moscada
-2 hojas de laurel
-Media copa de coñac
-Sal y aceite



ELABORACIÓN
En un bol se ponen todos los ingredientes, la cebolla la cortamos y se deja macerar 8 horas.. si está más o menos tiempo no pasa nada.

Cuando esté macerado se fríe a fuego lento.



FETGES DE POLLASTRE MACERATS (Recepta de Pili Alonso)

INGREDIENTS
-Fetges de pollastre
-1 ceba gran
-1 all
-Pebre mòlt o en gra
-Nou moscada
-2 fulles de llorer
-Mitjana copa de conyac
-Sal i oli

ELABORACIÓ
En un bol es posen tots els ingredients, la ceba la tallem i es deixa macerar 8 hores.. si està més o menys temps no passa gens.
Quan estiga macerat es fregeix a foc lent.

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