PULPITOS MEDITERRÁNEOS "A LA GALLEGA" (Receta de Mercè Vilaplana Moltó)
INGREDIENTES
- Pulpo
- Sal buena (maldon, rosa, etc)
- pimentón dulce
- Aceite de oliva virgen extra
ELABORACIÓN
Pulpos de la costa de Calpe, frescos, congelados 2 días y luego cocidos en agua con un poco de sal gorda marina, sin tiempo, hasta que estén tiernos.
Poner la plancha muy caliente y torrarlos un poco y servir con el pimentón, aceite y sal por encima. ¡De muerte!
POLPETS MEDITERRANIS "A LA GALLEGA" (Recepta de Mercè Vilaplana Moltó)
INGREDIENTS
- Polp
- Sal bona (maldon, rosa, etc)
- pimentó dolç
- oli d'oliva verge extra
ELABORACIÓ
Polps de la costa de Calp, frescos, congelats 2 dies i després bulllits en aigua amb un poc de sal grossa marina, sense temps, fins que estiguen tendres.
Posar la planxa molt calenta i rostir-los un poc, servir amb el pimentó, l'oli i la sal per damunt. ¡De mort!
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