COQUETES DE SANT BLAI (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)
Esta recepta és tradicional de Sagunt, me la va donar la meua sogra.
INGREDIENTS
-1 kg de farina
-1 got i mig d'oli
-1/2 kg de sucre
-6 ous
-4 paperets de cada color de llimonà (gasificante)
-Corfa de llima rallada
ELABORACIÓ
Es mesclen tots els ingredients i amb un poquet d'oli a les mans fas boles com una nou i després s'aplanen en un motle que du la figura de Sant Blai o una creu. Al forn a 180° uns 20 minuts.
Si no teniu el motle podeu fer rotllos o una creu amb un ganivet.
Ja sabeu xiqu@s, a pastar.
Hi ha un dit que diu Sant Blai gloriós, lleva'm la tos.
COCAS DE SAN BLAS (Receta de Amparo Martínez Sebastià)
Esta receta es tradicional de Sagunt, me la dió mi suegra.
INGREDIENTS
- 1 kg de harina
- 1 vaso y medio de aceite
- 1/2 kg de azúcar
- 6 huevos
- 4 papelitos de cada color de limonada (gasificante)
- Cáscara de limón rallada
ELABORACIÓN
Se mezclan todos los ingredientes y con un poco de aceite en las manos se hacen bolas como una nuez y luego se aplanan en un molde que lleva la figura de San Blas o una cruz. Al horno a 180º unos 20 minutos.
Si no tenéix el molde podéix hacer rollos o una cruz con un cuchillo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario