L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 31 de enero de 2016


COQUETES DE SANT BLAI (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)

Esta recepta és tradicional de Sagunt, me la va donar la meua sogra.

INGREDIENTS
-1 kg de farina
-1 got i mig d'oli
-1/2 kg de sucre
-6 ous
-4 paperets de cada color de llimonà (gasificante)
-Corfa de llima rallada


ELABORACIÓ
Es mesclen tots els ingredients i amb un poquet d'oli a les mans fas boles com una nou i després s'aplanen en un motle que du la figura de Sant Blai o una creu. Al forn a 180° uns 20 minuts.
Si no teniu el motle podeu fer rotllos o una creu amb un ganivet.


Ja sabeu xiqu@s, a pastar. 
Hi ha un dit que diu Sant Blai gloriós, lleva'm la tos.



COCAS DE SAN BLAS (Receta de Amparo Martínez Sebastià)

Esta receta es tradicional de Sagunt, me la dió mi suegra.

INGREDIENTS
- 1 kg de harina
- 1 vaso y medio de aceite
- 1/2 kg de azúcar
- 6 huevos
- 4 papelitos de cada color de limonada (gasificante)
- Cáscara de limón rallada


ELABORACIÓN
Se mezclan todos los ingredientes y con un poco de aceite en las manos se hacen bolas como una nuez y luego se aplanan en un molde que lleva la figura de San Blas o una cruz. Al horno a 180º unos 20 minutos.
Si no tenéix el molde podéix hacer rollos o una cruz con un cuchillo.

1 comentario:

  1. Moltes gràcies, vaig a la cuina a posar les mans en farina.

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