L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 28 de enero de 2016



MOLLEJAS EN SALSA (Receta de Ana Belén Castillo)

Esto fue mi cena de anoche estaban buenísimas! Una cena económica.

INGREDIENTES

- Ajos
- Dos hojas de laurel
- Mollejas
- Albahaca
- Hierbas provenzales
- Pimienta molida
- Ajo molido
- Pimentón de la Vera
- Azafrán
- Vino blanco

Sofreír unos ajitos y dos hojas de laurel, añadir las mollejas limpias i sofreír. Añadirle la albahaca, hiebas provenzales, pimienta molida, ajo molido y un poco de pimentón de la Vera, sal, sofreir un poquito y añadirle vino blanco hasta cubirlas, azafrán, taparlas hasta que reduzca todo el vino.



PEDRERS EN SALSA (Recepta d'Ana Belén Castillo)

Açò va ser el meu sopar d'anit estaven boníssimes! Un sopar econòmic.

INGREDIENTS
- Alls
- Dues fulles de llorer
- Pedrers
- Alfàbrega
- Herbes provençals
- Pebre mòlt
- All mòlt
- Pimentó de la Vera
- Safrà
- Vi blanc

Sofregir uns alls i dues fulles de llorer, afegir els pedrers nets i sofregir. Afegir-li l'alfàbrega, herbes provençals, pebre mòlt, all mòlt, i una miqueta de pimentó de la vera i sal, sofregir un poc i afegir-li vi blanc fins a cobrir-les i safrà, tapar-les fins que reduïsca tot el vi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario