L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 24 de enero de 2016


CREMA DE CALABACÍN Y POLLO LIGH (Receta de Encarna Castillo)

INGREDIENTES
- 2 calabacines
- 4 o 5 patatas mas bien grandecitas
- una cebolla mediana
- una zanahoria
- una pechuga de pollo
- una pastilla de caldo concentrado 
- sal
- leche desnatada
- aceite de oliva


ELABORACIÓN
Poner todos los ingredientes menos la leche y el aceite en la olla rápida con agua y la pastilla del caldo y cocerlo unos quince o veinte minutos.
Colar sin quitarle todo el caldo ( el caldo se reserva por si hace falta añadir o para cualquier otra comida que tengamos que hacer ), se añade el aceite y la leche y se tritura todo hasta que la tengamos bien finita.

Nota : la leche, el aceite y el caldo es todo a gusto del consumidor


CREMA DE CARABASSETA I POLLASTRE LLEUGERA (Recepta d'Encarna Castillo)

INGREDIENTS
- 2 carbassons
- 4 o 5 creïlles mes bé grandetes
- una ceba mitjana
- una carlota
- un pit de pollastre 
- una pastilla de brou concentrat 
- sal
- llet descremada
- oli d'oliva

ELABORACIÓ
Posar tots els ingredients menys la llet i l'oli en l'olla ràpida amb aigua i la pastilla del brou i coure-ho uns quinze o vint minuts.
Colar sense llevar-li tot el brou ( el brou es reserva per si fa falta afegir o per a qualsevol altre menjar que hàgem de fer ), s'afig l'oli i la llet i es tritura tot fins que la tinguem ben fineta.
Nota : la llet, l'oli i el brou és tot a gust del consumidor

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