ESCALIBADA (Receta de Inma Fuentes Ballesteros)
Hola a
tod@s, os dejo mi versión de la escalibada que he hecho hoy y que,a mi
entender, está muy rica.
INGREDIENTES
- 1
pimiento rojo grande y carnoso
- 1
berenjena
- 1
cebolla
- 1
tomate
- 2
huevos duros
- 2
latas de atún en aceite de oliva
- 2
dientes de ajo
- Sal y
aceite
ELABORACIÓN
He
asado las verduras en el horno. Una vez pelado y troceado todo, he añadido 2
huevos duros troceados, 2 latas de atún en aceite de oliva y 2 dientes de ajo
troceados pequeñitos. La he adobado con sal, aceite de oliva (contando con el
de las latitas) y un chorrito de vinagre. Me ha faltado pan del que he visto por
este muro, para mojar!!! Espero que os guste, es fácil y sana!
Ah!, el
agua que sueltan las verduras la he guardado para añadirla a la de cocer pasta.
Le da un sabor muy especial a asado!!
ESCALIVADA
(Recepta d'Inma Fuentes Ballesteros)
Hola a
tots, vos deixe la meua versió de l'escalivada que he fet avui i que, al
meu parèixer, està molt bona
INGREDIENTS
- 1
pimentó roig gran i carnós
- 1
albergínia
- 1 ceba
- 1
tomaca
- 2 ous
durs
- 2
llandes de tonyina en oli d'oliva
- 2 dents
d'all
- sal i
oli
ELABORACIÓ
He rostit
les verdures en el forn. Una vegada pelat i trossejat tot, he afegit 2 ous durs
trossejats, 2 llandes de tonyina en oli d'oliva i 2 dents d'all trossejats
xicotets. L'he adobat amb sal, oli d'oliva (comptant amb el de les llaunes) i
un poc de vinagre, m' ha faltat pa del que he vist per aquest mur, per a
sucar!!! Espere que vos agrade, és fàcil i sana!
Ah!,
l'aigua que solten les verdures l'he guardat per a afegir-la a la de coure
pasta. Li dóna un sabor molt especial a rostit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario