L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 24 de enero de 2016







ESCALIBADA (Receta de Inma Fuentes Ballesteros)

Hola a tod@s,  os dejo mi versión de la escalibada que he hecho hoy y que,a mi entender, está muy rica.

INGREDIENTES
- 1 pimiento rojo grande y carnoso
- 1 berenjena
- 1 cebolla
- 1 tomate
- 2 huevos duros
- 2 latas de atún en aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- Sal y aceite

ELABORACIÓN
He asado las verduras en el horno. Una vez pelado y troceado todo, he añadido 2 huevos duros troceados, 2 latas de atún en aceite de oliva y 2 dientes de ajo troceados pequeñitos. La he adobado con sal, aceite de oliva (contando con el de las latitas) y un chorrito de vinagre. Me ha faltado pan del que he visto por este muro, para mojar!!! Espero que os guste, es fácil y sana! 
Ah!, el agua que sueltan las verduras la he guardado para añadirla a la de cocer pasta. Le da un sabor muy especial a asado!!



ESCALIVADA (Recepta d'Inma Fuentes Ballesteros)

Hola a tots, vos deixe la meua versió de l'escalivada que he fet avui i que,  al meu parèixer, està molt bona

INGREDIENTS
- 1 pimentó roig gran i carnós
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 2 ous durs
- 2 llandes de tonyina en oli d'oliva
- 2 dents d'all
- sal i oli

ELABORACIÓ
He rostit les verdures en el forn. Una vegada pelat i trossejat tot, he afegit 2 ous durs trossejats, 2 llandes de tonyina en oli d'oliva i 2 dents d'all trossejats xicotets. L'he adobat amb sal, oli d'oliva (comptant amb el de les llaunes) i un poc de vinagre, m' ha faltat pa del que he vist per aquest mur, per a sucar!!! Espere que vos agrade, és fàcil i sana! 

Ah!, l'aigua que solten les verdures l'he guardat per a afegir-la a la de coure pasta. Li dóna un sabor molt especial a rostit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario