DÀTILS I RAÏM AMB FORMATGE (Recepta de Mercè Vilaplana Moltó)
INGREDIENTS
- Dàtils grans sense pinyol
- Formatge philadelphia
- Anous
- Raïm morat i blanc
- Crocanti d'ametla
- Formatge blau
ELABORACIÓ
Es fa un tall al dàtil sense que arribe al final i s'omple de formatge philadelphia i mitja anou. S'obre sense partir el raïm morat i s'omple de formatge i crocanti d'atmela, el mateix es fa amb el raïm blanc però s'omple de formatge blau.
DÁTILES Y UVA CON QUESO (Receta de Mercè Vilaplana Moltó)
INGREDIENTES
- Dátiles grandes sin hueso
- Queso philadelphia
- Queso azul
- Nueces
- Uva morada y blanca
- Crocanti de almendra
ELABORACIÓN
Se hace un corte al dátil sin que llegue al final y se rellena de queso philadelphia y media nuez. Se abre sin partir la uva morada y se rellena de queso y crocanti de almendra, lo mismo se hace con la uva blanca pro se rellena de queso azul.
No hay comentarios:
Publicar un comentario