L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 3 de enero de 2016


DÀTILS I RAÏM AMB FORMATGE (Recepta de Mercè Vilaplana Moltó)

INGREDIENTS
- Dàtils grans sense pinyol
- Formatge philadelphia
- Anous
- Raïm morat i blanc
- Crocanti d'ametla
- Formatge blau

ELABORACIÓ
Es fa un tall al dàtil sense que arribe al final i s'omple de formatge philadelphia i mitja anou. S'obre sense partir el raïm morat i s'omple de formatge i crocanti d'atmela, el mateix es fa amb el raïm blanc però s'omple de formatge blau.


DÁTILES Y UVA CON QUESO (Receta de Mercè Vilaplana Moltó)

INGREDIENTES
- Dátiles grandes sin hueso
- Queso philadelphia
- Queso azul
- Nueces 
- Uva morada y blanca
- Crocanti de almendra

ELABORACIÓN
Se hace un corte al dátil sin que llegue al final y se rellena de queso philadelphia y media nuez. Se abre sin partir la uva morada y se rellena de queso y crocanti de almendra, lo mismo se hace con la uva blanca pro se rellena de queso azul.

No hay comentarios:

Publicar un comentario