L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 21 de enero de 2016



ARROZ CALDOSO CON MORCILLA  (Receta de Mari Carmen Navarro)


INGREDIENTES  (para 4 personas)
-1/2 puerro
-1 patata grandecita
-1 zanahoria
-1 nabo 
-1 napicol
-1 tomate de pera
-1 bote pequeño de alubias
-2 tacitas de las de café de arroz
-1 morcilla de cebolla
-Caldo de verduras o de pollo (yo he puesto del hervido)



PREPARACIÓN
Cortar todas las verduras pequeñas.
Rehogar el puerro y el tomate de pera, agregar el caldo y el resto de las verduras y cocer unos 20 minutos.
Poner las dos tacitas de arroz, las alubias y la morcilla y cocinar unos 18 minutos.
El sabor es muy parecido al del "arròs junt" pero mucho más light ya que no lleva nada de carne excepto la morcilla.





ARRÒS CALDÓS AMB BOTIFARRA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS (per a 4 persones)
-1/2 porro
-1 creïlla grandeta
-1 carlota
-1 nap 
-1 napicol
-1 tomaca de pera
-1 pot xicotet de fessols
-2 tassetes de les de cafè d'arròs
-1 botifarra de ceba
-Brou de verdures o de pollastre (jo he posat del bullit)


PREPARACIÓ
Tallar totes les verdures xicotetes.
Ofegar el porro i la tomaca de pera, agregar el brou i la resta de les verdures i coure uns 20 minutos.
Posar les dues tassetes d'arròs, les mongetes i la botifarra i cuinar uns 18 minuts.
El sabor és molt semblat al del "arròs junt" però molt més light ja que no porta gens de carn excepte la botifarra.

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