FALSO FOIE MI-CUIT (Receta de Encarna Castillo)
INGREDIENTES
- 250 gr de higaditos de pollo
- 150 gr de vino blanco
- 1 hoja de laurel
- 2 granos de pimienta
- 100 gr de pechuga de pollo
- 250 gr de mantequilla
- 5 gr de sal
- pimienta negra molida
- 20 gr de vino dulce (Oporto, Pedro Ximenez, etc…)
ELABORACIÓN
Limpiar bien los higaditos de pollo y quitar los nervios.
En un cazo poner el vino blanco, la hoja de laurel, los granos de pimienta, los higaditos y la pechuga troceada, cocer a fuego no muy fuerte durante 8 min. Colar el líquido y desecharlo junto con la hoja de laurel y las bolas de pimienta. Poner los higaditos y la pechuga cocidos junto con la mantequilla, la sal, la pimienta negra molida (al gusto) y el vino dulce en el vaso de la batidora y triturar hasta conseguir una crema homogénea y muy suave.
Verter la masa en un tupper. Reservar en la nevera un mínimo de 4 horas.
FALS FOIE EL MI-CUIT (Recepta d'Encarna Castillo)
INGREDIENTS
- 250 gr de fetges de pollastre
- 150 gr de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 2 grans de pebre
- 100 gr de pit de pollastre de pollastre
- 250 gr de mantega
- 5 gr de sal
- pebre negre mòlt
- 20 gr de vi dolç (Porto, Pedro Ximenez, etc…)
ELABORACIÓ
Netejar bé els fetges de pollastre i llevar els nervis.
En un cassó posar el vi blanc, la fulla de llorer, els grans de pebre, els fetges i el pit de pollastre trossejat, coure a foc no gaire fort durant 8 min. Colar el líquid i rebutjar-ho juntament amb la fulla de llorer i les boles de pebre. Posar els fetges i el pit de pollastre cuits juntament amb la mantega, la sal, el pebre negre mòlt (al gust) i el vi dolç en el got de la batedora i triturar fins a aconseguir una crema homogènia i molt suau.
Abocar la massa en un tupper. Reservar en la nevera un mínim de 4 hores.
INGREDIENTS
- 250 gr de fetges de pollastre
- 150 gr de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 2 grans de pebre
- 100 gr de pit de pollastre de pollastre
- 250 gr de mantega
- 5 gr de sal
- pebre negre mòlt
- 20 gr de vi dolç (Porto, Pedro Ximenez, etc…)
ELABORACIÓ
Netejar bé els fetges de pollastre i llevar els nervis.
En un cassó posar el vi blanc, la fulla de llorer, els grans de pebre, els fetges i el pit de pollastre trossejat, coure a foc no gaire fort durant 8 min. Colar el líquid i rebutjar-ho juntament amb la fulla de llorer i les boles de pebre. Posar els fetges i el pit de pollastre cuits juntament amb la mantega, la sal, el pebre negre mòlt (al gust) i el vi dolç en el got de la batedora i triturar fins a aconseguir una crema homogènia i molt suau.
Abocar la massa en un tupper. Reservar en la nevera un mínim de 4 hores.
No hay comentarios:
Publicar un comentario