L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 15 de mayo de 2015


ARROZ CON ACELGAS  (Receta  de Mari Carmen Navarro)

Ingredientes: 
-Ajos
-Tomate
-Pimentón dulce
-Alubias (yo las pongo de bote)
-Patata
-Nabo
-Napicol
-Acelgas
-Arroz
-Pastilla de avecrem (opcional)
-Aceite de oliva y sal

Elaboración:

-Chascar los ajos sin pelar y rehogarlos en aceite, poner el tomate, rehogar y añadir pimentón dulce y poner el agua enseguida para que no se queme el pimentón.
-Cortar las acelgas, la patata , el nabo y el napicol a trocitos pequeños y añadir a la olla.
Cocer hasta que esté todo blandito, añadir el bote de las alubias y seguidamente poner el arroz.
Este arroz también lleva caracoles, pero en casa no nos gusta y no los pongo.



ARRÒS AMB BLEDES (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Ingredients: 
-Alls
-Tomaca
-Pimentó dolç
-Mongetes (jo les pose de pot)
-Creïlla
-Nap
-Napicol
-Bledes
-Arròs
-Pastilla d' avecrem (opcional)
-Oli d'oliva i sal

Elaboració:
- Xafar els alls sense pelar i ofegar-los en oli, posar la tomaca, ofegar i afegir pimentó dolç i posar l'aigua de seguida perquè no es creme el pimentó.
-Tallar les bledes, la creïlla , el nap i el napicol a trossets xicotets i afegir a l'olla.
Coure fins que estiga tot blanet, afegir el pot de les mongetes i seguidament posar l'arròs.
Aquest arròs també porta caragols, però a casa no ens agrada i no els pose.

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