L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 15 de mayo de 2015



PAELLA VALENCIANA (Receta de Paquita Comes Albors)


INGREDIENTES :
-POLLO
-CONEJO 
-JUDIAS VERDES
-GARROFÓN 
-ACEITE  Y SAL 
-PIMENTON DULCE
-AZAFRÁN
-TOMATE TRITURADO
-ARROZ

ELABORACION: 
SE PONE ACEITE EN LA PAELLERA, SE SOFRÍE BIEN TODA CARNE A FUEGO SUAVE.  CUANDO ESTÉ DORADITA SE INCORPORAN LAS JUDIAS VERDES Y EL GARROFÓN Y SE SOFRIETODO JUNTO. CUANDO ESTE SOFRITO SE ECHA EL TOMATE TRITURADO Y SE SIGE SOFRIENDO TODO.  SE PONE EL PIMENTÓN DULCE Y SE REMUEVE BIEN ( NO ESTEIS MUCHO RATO QUE SE QUEMA EL PIMENTÓN )  A CONTINUACIÓN  SE LLENA HASTA ARRIBA CON EL AGUA.   CUANDO EL NIVEL DEL AGUA SE HAYA CONSUMIDO POR LA MITAD SE PONE EL ARROZ. SE CALCULA DOS PUÑADITOS POR PERSONA.
YO NO AÑADO OTRA VEZ AGUA POR PIESDE SUSTANCIA.
 PARA QUE EL ARROZ QUEDE EN SU PUNTO HAY CONTROLARLO CON EL FUEGO: SI POR UNA DE ESTAS HAY MUCHO CALDO Y POCO ARROZ MAS FUEGO, QUE HAY POCO CALDO Y MUCHO ARROZ MENOS FUEGO Y CONTROLARLO.

 LAS MEDIDAS COMO OS DIGO SIEMPRE SEGUN COMENSALES ESPERO OS GUSTE

POSDATA : HAY QUIEN PONE COSTILLAS DE CERDO, PIMENTON, GUISANTES Y MÁS BARBARIDADES PERO NO ES PAELLA VALENCIANA , YO SI LE SUELO PONER CARACOLES QUÉ TAMBIEN ES COSTUMBRE.


PAELLA VALENCIANA (Recepta de Paquita Comes Albors)

INGREDIENTS :
- POLLASTRE
- CONILL 
- BATXOQUETA 
- GARROFÓ 
- OLI I SAL
- PIMENTÓ DOLÇ
- SAFRÀ
- TOMACA TRITURADA
- ARRÒS

ELABORACIÓ: 
ES POSA OLI EN LA PAELLA , ES SOFRIG BE TOTA CARN A FOC SUAU. QUAN ESTIGA DAURADETA S'INCORPORA LA BATXOQUETA  I EL GARROFÓ I ES SOFRIG TOT JUNT. QUAN ESTIGA  SOFREGIT ES TIRA LA TOMACA TRITURADA  I ES SEGUEIX SOFREGINT TOT.  ES POSA EL PIMENTÓ DOLÇ I ES REMOU BEN ( NO ESTIGUEU MOLTA ESTONA QUE ES CREMA EL PIMENTÓ) IA CONTINUACIÓ S'OMPE FINS A DALT D' AIGUA  I QUAN ESTIGA PER LA MEITAT ES POSA L'ARRÒS. ES CALCULA DOS PESSICS  PER PERSON.

 JO NO AFIG UNA ALTRA VEGADA AIGUA PERQUÈ PERD SUBSTÀNCIA.  PERQUÈ L'ARRÒS QUEDE AL PUNT HI HA CONTROLAR-HO AMB EL FOC: SI PER UNA D'AQUESTES HI HA MOLT CALDO I POC ARRÒS MÉS FOC, QUE HI HA POC BROU I MOLT ARRÒS MENYS FOC I CONTROLAR-HO.  LES MESURES COM US DIC SEMPRE SEGONS COMENSALS. ESPERE US AGRADE

POSTDATA : HI HA QUI POSA COSTELLES DE PORC , PIMENTÓ , PÈSOLS I MÉS BARBARITATS PERÒ NO ÉS PAELLA VALENCIANA , JO SI LI SOLC POSAR CARAGOLS QUÈ TAMBÉ ÉS COSTUM.

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