COCA DE SOBRES (Recepta de Cruz Bayarri)
Aquesta recepta és molt fàcil i ens treu de dificultats a qualsevol moment. Només cal utilitzar sobres o ingredients que tingues en aquesll moment a casa. Jo la vaig fer amb els següents:
Ingredients:
- Una massa de pasta fullada
- Tomàquet fregit ja fet
- Formatge
- Espàrrecs
- Gambetes
- Alls tendres
- Una massa de pasta fullada
- Tomàquet fregit ja fet
- Formatge
- Espàrrecs
- Gambetes
- Alls tendres
Elaboració:
- Estendre la pasta fullada i estirar-ho una mica, punxar-ho amb una forquilla perquè no puge.
- Cobrim la base de la pasta fullada amb el tomàquet.
- Afegim la resta d'ingredients .
- Posem en el forn a 200-220º durant 15-20 minuts (seguir de totes maneres les instruccions del fabricant)
- Estendre la pasta fullada i estirar-ho una mica, punxar-ho amb una forquilla perquè no puge.
- Cobrim la base de la pasta fullada amb el tomàquet.
- Afegim la resta d'ingredients .
- Posem en el forn a 200-220º durant 15-20 minuts (seguir de totes maneres les instruccions del fabricant)
COCA DE SOBRAS (Receta de Cruz Bayarri)
Esta receta es muy fácil y nos saca de apuros en cualquier momento. Sólo hay que utilizar sobras o ingredientes que tengas en ese momento en casa. Yo la hice con los siguientes:
Ingredientes:
- Una masa de hojaldre
- Tomate frito ya hecho
- Queso
- Espárragos
- Gambitas
- Ajos tiernos
- Una masa de hojaldre
- Tomate frito ya hecho
- Queso
- Espárragos
- Gambitas
- Ajos tiernos
Elaboración:
- Extender el hojaldre y estirarlo un poco, pincharlo con un tenedor para que no suba.
- Cubrimos la base del hojaldre con el tomate.
- Añadimos el resto de ingredientes.
- Ponemos en el horno a 200-220º durante 15-20 minutos (seguir de todos modos las instrucciones del fabricante)
- Extender el hojaldre y estirarlo un poco, pincharlo con un tenedor para que no suba.
- Cubrimos la base del hojaldre con el tomate.
- Añadimos el resto de ingredientes.
- Ponemos en el horno a 200-220º durante 15-20 minutos (seguir de todos modos las instrucciones del fabricante)
No hay comentarios:
Publicar un comentario