SOLOMILLO CON SALSA DE OREJONES (Receta de Mari Carmen Navarro)
Ingredientes:
-1 solomillo de cerdo
-1 cebolla
-1 ajo
-3 orejones
-1 cucharadita de harina
-1 tacita café de vino tinto
-1 vaso de agua
-1 cucharadita de bovril.
-Patatas
-Ajo en polvo, sal, aceite y mantequilla
-1 solomillo de cerdo
-1 cebolla
-1 ajo
-3 orejones
-1 cucharadita de harina
-1 tacita café de vino tinto
-1 vaso de agua
-1 cucharadita de bovril.
-Patatas
-Ajo en polvo, sal, aceite y mantequilla
Preparación:
-Cortar la cebolla, el ajo y los orejones en trocitos pequeños y rehogar con aceite y mantequilla. Poner el vino tinto y reducir por completo, poner la cucharadita de harina, dar unas vueltas para que no sepa a crudo y agregar el vaso de agua y la cucharadita de bovril. Dejar cocer unos 10 minutos, triturar y colar.
-Por otra parte cortar las patatas en rodajas, ponerlas extendidas en un plato, poner sal, pimienta y ajo en polvo, tapar y cocer en el microondas unos 5 minutos...(se pueden hacer fritas, pero así es mas cómodo)
-Hacer el solomillo a la plancha con un poco de aceite.
- Montar el plato poniendo las patatas, encima el solomillo y poner la salsa por encima.
-Cortar la cebolla, el ajo y los orejones en trocitos pequeños y rehogar con aceite y mantequilla. Poner el vino tinto y reducir por completo, poner la cucharadita de harina, dar unas vueltas para que no sepa a crudo y agregar el vaso de agua y la cucharadita de bovril. Dejar cocer unos 10 minutos, triturar y colar.
-Por otra parte cortar las patatas en rodajas, ponerlas extendidas en un plato, poner sal, pimienta y ajo en polvo, tapar y cocer en el microondas unos 5 minutos...(se pueden hacer fritas, pero así es mas cómodo)
-Hacer el solomillo a la plancha con un poco de aceite.
- Montar el plato poniendo las patatas, encima el solomillo y poner la salsa por encima.
RELLOM O FILET AMB SALSA D'ORELLANES (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Ingredients:
-1 rellom de porc
-1 ceba
-1 all
-3 orellanes
-1 culleradeta de farina
-1 tasseta cafè de vi negre
-1 got d'aigua
-1 culleradeta de bovril.
-Creïlles
-All en pols, sal, oli i mantega
Preparació:
-Tallar la ceba, l'all i les orellanes en trossets xicotets i ofegar amb oli i mantega. Posar el vi negre i reduir per complet, posar la culleradeta de farina, donar unes voltes perquè no sàpia a cru i agregar el got d'aigua i la culleradeta de bovril. Deixar coure uns 10 minuts, triturar i colar.
-D'altra banda tallar les creïlles en rodanxes, posar-les esteses en un plat, posar sal, pebre i all en pols, tapar i coure en el microones uns 5 minuts...(es poden fer fregides, però així és mes còmode)
-Fer el rellom a la planxa amb una mica d'oli.
- Muntar el plat posant les creïlles, damunt el rellom i posar la salsa per damunt.
Ingredients:
-1 rellom de porc
-1 ceba
-1 all
-3 orellanes
-1 culleradeta de farina
-1 tasseta cafè de vi negre
-1 got d'aigua
-1 culleradeta de bovril.
-Creïlles
-All en pols, sal, oli i mantega
Preparació:
-Tallar la ceba, l'all i les orellanes en trossets xicotets i ofegar amb oli i mantega. Posar el vi negre i reduir per complet, posar la culleradeta de farina, donar unes voltes perquè no sàpia a cru i agregar el got d'aigua i la culleradeta de bovril. Deixar coure uns 10 minuts, triturar i colar.
-D'altra banda tallar les creïlles en rodanxes, posar-les esteses en un plat, posar sal, pebre i all en pols, tapar i coure en el microones uns 5 minuts...(es poden fer fregides, però així és mes còmode)
-Fer el rellom a la planxa amb una mica d'oli.
- Muntar el plat posant les creïlles, damunt el rellom i posar la salsa per damunt.
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