L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 14 de mayo de 2015





 PASTÍS DE 3 XOCOLATES (Recepta de Cruz Bayarri)


Ingredients:
- Un rulo de galetes Maria (més o menys depenent de la grandària del motle)
- 80 g de mantega fosa
- 150 g de xocolata negra
- 150 g de xocolata amb llet
- 150 g de xocolata blanca
- 3 sobres de quallada
- 750 ml de llet sencera
- 750 ml de nata per a muntar
- 2 o 3 cullerades de sucre
- Per a decorar: fideus de xocolata, boletes de xocolata, etc.

Elaboració:
1º Picar les galetes i barrejar amb la mantega fosa fins que quede una textura sorrenca. Posar sobre la base del motle. Reservar.
2º En un cassó posar la xocolata negra trossejada, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de cuajdada i sucre (Jo només li pose sucre a la xocolata negra, a la resta no, però açò és al gust). Remoure amb les barilles durant uns 7 minuts sense que arribe a bullir. Afegir al motle.
3º Repetir el mateix procediment amb la xocolata amb llet i amb la xocolata blanca. Fins que la capa anterior no haja quallat bastant no afegir la següent. En abocar les capes fer-ho amb l'ajuda d'un cassó per a no alçar la capa anterior.
4º Reservar en la nevera. Està millor d'un dia per a un altre.
5º Decorar amb fideus de xocolata, maduixes o qualsevol cosa que se us ocórrega.


TARTA DE 3 CHOCOLATES (Recepta de Cruz Bayarri)

Ingredientes:
- Un rulo de galletas Maria (más o menos dependiendo del tamaño del molde)
- 80 g de mantequilla fundida
- 150 g de chocolate negro
- 150 g de chocolate con leche
- 150 g de chocolate blanco
- 3 sobres de cuajada
- 750 ml de leche entera
- 750 ml de nata para montar
- 2 ó 3 cucharadas de azúcar
- Para decorar: fideos de chocolate, bolitas de chocolate, etc.

Elaboración:
1º Picar las galletas y mezclar con la mantequilla fundida hasta que quede una textura arenosa. Poner sobre la base del molde. Reservar.
2º En un cazo poner el chocolate negro troceado, 250 ml de leche, 250 ml de nata, un sobre de cuajdada y azúcar (Yo sólo le pongo azúcar al chocolate negro, al resto no, pero esto es al gusto). Remover con las barillas durante unos 7 minutos sin que llegue a hervir. Añadir al molde.
3º Repetir el mismo procedimiento con el chocolate con leche y con el chocolate blanco. Hasta que la capa anterior no haya cuajado bastante no añadir la siguiente. Al verter las capas hacerlo con la ayuda de un cazo para no levantar la capa anterior.
4º Reservar en la nevera. Está mejor de un día para otro.
5º Decorar con fideos de chocolate, fresas o cualquier cosa que se os ocurra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario