L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 31 de mayo de 2015



HAMBURGUESAS ENROLLADAS (Receta de Ellen James)

Ingredientes:

-Carne picada de ternera aliñada con ajo y perejil.
-Hojaldre
-Lonchas finas de bacón
-Lonchas de queso semicurado
-Agua para sellar el hojaldre


Elaboración:
Se extiende la masa del hojaldre, y se colocan los ingredientes por orden: Primero la carne picada, después el queso, y por último el bacon. Yo uso el de toda la vida sin ahumar, que el ahumado me da un poco de asquete, eso si, cortando los bordes que son muy duros.
Hay que dejar el borde del hojaldre sin relleno para poder sellar después.
Se enrolla como el brazo de gitano y se sellan con agua.
Después se deja en la nevera al menos una hora (yo lo preparo al mediodía para la noche) o media hora al congelador.
Una vez pasado ese tiempo, se corta en rodajas de un dedo más o menos,
Se pone a calentar el horno a 180 y una vez caliente, metemos las radojas unos veinte minutos más o menos.
Una vez fuera, se decoran con ketchup o mostaza, o ambas, o lo que uséis para las hamburguesas y listo.
Si lo ponéis en un plato acompañado de un poco de ensalada de cualquier cosa, fenomenal.




HAMBURGUESES ENROTLLADES (Recepta d'Ellen James)

Ingredients:

-Carn picada de vedella amanida amb all i julivert.
-Pasta fullada
-Rodanxes fines de bacó
-Rodanxes de formatge semicurat
-Aigua per a segellar la pasta fullada

Elaboració:
S'estén la massa de la pasta fullada, i es col·loquen els ingredients per ordre: Primer la carn picada, després el formatge, i finalment el bacó. Jo utilitze el de tota la vida sense fumar, que el fumat em dóna una mica de fàstic, açò si, tallant les vores que són molt durs.
Cal deixar la vora de la pasta fullada sense farcit per a poder segellar després.
S'enrotlla com el braç de gitano i se segellem amb aigua.
Després es deixa en la nevera almenys una hora (jo ho prepare al migdia per a la nit) o mitja hora al congelador.
Una vegada passat aqueix temps, es talla en rodanxes d'un dit més o menys,
Es posa a calfar el forn a 180 i una vegada calenta, fiquem les rodanxes uns vint minuts més o menys.
Una vegada fora, es decoren amb ketchup o mostassa, o ambdues, o el que utilitzeu per a les hamburgueses i llest.
Si ho poseu en un plat acompanyat d'una mica d'amanida de qualsevol cosa, fenomenal.

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