SUQUET DE MERLUZA FRESCA (Receta de Mari Carmen Díaz Segundo)
Ingredientes:
- Lomos de merluza fresca
- Trozos de sepia
- Gambas peladas
- Chirlas
- Tomate
- Cebolla
Elaboración:
En una sartén se sofríe la cebolla y el tomate. Cuando esté sofrit, se añade la sepia, las gambas y un poquito de vino blanco. En otra sartén se enharina la merluza y se fríe. Cuando el caldo haya reducido un poco, se añade la merluza y se deja unos 10 minutos.
SUQUET DE LLUÇ FRESC (Recepta de Mari Carmen Díaz Segundo)
Ingredients:
- Lloms de lluç fresc
- Trossos de sèpia
- Gambes pelades
- Cloïsses
- Tomaca
- Ceba
- Vi blanc
Elaboració:
En una paella se sofregeix la ceba i la tomaca. Quan estiga sofregit, s'afig la sèpia, les gambes, les cloïsses i una miqueta de vi blanc. En una altra paella s'enfarina el lluç i es fregeix. Quan el brou haja reduït una mica, s'afig el lluç i es deixa uns 10 minuts.
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