MANTEQUILLA CASERA (Receta de Mari Carmen Navarro)
Esto no se puede considerar una receta como tal, pero es muy curioso y muy original.
Se trata de coger un brik de nata y montar mucho hasta que se pase la nata, seguir batiendo y veréis como se separa por una parte el líquido y se va viendo la mantequilla.
Poner en un colador para que quede la mantequilla sin el agua, y ya está...es superfácil y el resultado es genial.
Luego le añadís lo que más os guste, yo puse a una pepinillos a trocitos muy pequeños, a otra le puse anchoas, en fin, lo que más os guste...
MANTEGA CASOLANA (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Açò no es pot considerar una recepta com a tal, però és molt curiós i molt original.
Es tracta d'agafar un brik de nata i muntar molt fins que es passe la nata, seguir batent i veureu com se separa d'una banda el líquid i es va veient la mantega.
Posar en un colador perquè quede la mantega sense l'aigua, i ja està...és superfácil i el resultat és genial.
Després li afegiu el que més us agrade, jo vaig posar a una cogombrets a trossets molt xicotets, a una altra li vaig posar anxoves, en fi, la qual cosa més us agrade...
No hay comentarios:
Publicar un comentario