PAELLA MIXTA (Receta de Mari Carmen Navarro)
Esta es la que a mi me gusta más...para los puristas se que es una aberración pero a mi me encanta.
Primero se sofríen las gambas en el aceite y se apartan, se sigue el procedimiento normal y cuando se pone el arroz se arreglan las gambas por encima...le dan un sabor buenísimo al arroz.
Primero se sofríen las gambas en el aceite y se apartan, se sigue el procedimiento normal y cuando se pone el arroz se arreglan las gambas por encima...le dan un sabor buenísimo al arroz.
PAELLA MIXTA (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Aquesta és la que a mi m'agrada més...per als puristes es que és una aberració però a mi m'encanta.
Primer se sofregeixen les gambes en l'oli i s'aparten, se segueix el procediment normal i quan es posa l'arròs s'arreglen les gambes per damunt...li donen un sabor boníssim a l'arròs.
Aquesta és la que a mi m'agrada més...per als puristes es que és una aberració però a mi m'encanta.
Primer se sofregeixen les gambes en l'oli i s'aparten, se segueix el procediment normal i quan es posa l'arròs s'arreglen les gambes per damunt...li donen un sabor boníssim a l'arròs.
No hay comentarios:
Publicar un comentario