MUG KAKE (Receta de Mari Carmen Navarro)
Hacía ya tiempo que leía estas recetas por internet y la verdad es que una vez lo intenté y me salió horrible, pero hoy la he vuelto a ver y como no tenía nada dulce en casa pues me he liado y tengo que decir que la primera impresión ha sido horrorosa jajajaj al abrir el microondas la masa llegaba casi al techo y olía a huevo que echaba para atrás!!!! Lo he dejado en la nevera y cuando estaba fresquito lo he desmoldado, la impresión casi que ha sido peor!!!! pero cuando nos hemos atrevido a hincarle el diente estaba buenísimo.
La receta la he sacado de cocina facilísimo.
Ingredientes:
- 2 cucharadas de aceite de oliva suave
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 1 huevo grande
- 1 cucharada de leche
- 1/2 cucharadita de aroma de vainilla
- 4 cucharadas de harina
- 1/2 cucharada de levadura en polvo
- 1 pizca de sal
- 1/3 cucharadita de canela en polvo
- 2 cucharadas de zanahoria rallada
- 1 cucharada de nueces picadas
- Nata montada (crema de leche) para decorar (opcional)
- 2 cucharadas de aceite de oliva suave
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 1 huevo grande
- 1 cucharada de leche
- 1/2 cucharadita de aroma de vainilla
- 4 cucharadas de harina
- 1/2 cucharada de levadura en polvo
- 1 pizca de sal
- 1/3 cucharadita de canela en polvo
- 2 cucharadas de zanahoria rallada
- 1 cucharada de nueces picadas
- Nata montada (crema de leche) para decorar (opcional)
Elaboración:
- En un bol mezcla el aceite, el azúcar moreno, el huevo, la leche y la vainilla. Remueve bien con ayuda de unas varillas o una cuchara.
- Añade la harina, la levadura, la sal y la canela y remueve de nuevo hasta que quede una mezcla uniforme y sin grumos.
- Con ayuda de un mortero, deshaz las nueces hasta que estén muy picadas.
- Lava, pela y ralla la zanahoria muy fina y añádelo a la mezcla junto con las nueces.
- Vuelve a remover bien para que se mezcle todo y llena la taza donde vayas a hacer tu mug cake hasta la mitad.
- Cocínalo en el microondas durante 1 minuto y medio a 800W de potencia.
MUG KAKE (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Feia ja temps que llegia aquestes receptes per internet i la veritat és que una vegada ho vaig intentar i em va eixir horrible, però avui l'he tornat a veure i com no tenia gens dolça a casa doncs m'he embolicat i he de dir que la primera impressió ha sigut horrorosa jajajaj en obrir el microones la massa arribava quasi al sostre i feia olor d'ou que tirava per a arrere!!!! Ho he deixat en la nevera i quan estava fresquet ho he desemmotllat, la impressió quasi que ha sigut pitjor!!!! però quan ens hem atrevit a clavar la dent estava boníssima.
Feia ja temps que llegia aquestes receptes per internet i la veritat és que una vegada ho vaig intentar i em va eixir horrible, però avui l'he tornat a veure i com no tenia gens dolça a casa doncs m'he embolicat i he de dir que la primera impressió ha sigut horrorosa jajajaj en obrir el microones la massa arribava quasi al sostre i feia olor d'ou que tirava per a arrere!!!! Ho he deixat en la nevera i quan estava fresquet ho he desemmotllat, la impressió quasi que ha sigut pitjor!!!! però quan ens hem atrevit a clavar la dent estava boníssima.
La recepta l'he tret de cocina facilísimo
Ingredients:
- 2 cullerades d'oli d'oliva suau
- 2 cullerades de sucre bru
- 1 ou gran
- 1 cullerada de llet
- 1/2 culleradeta d'aroma de vainilla
- 4 cullerades de farina
- 1/2 cullerada de llevat en pols
- 1 polsim de sal
- 1/3 culleradeta de canyella en pols
- 2 cullerades de carlota rallada
- 1 cullerada de nous picades
- Nata muntada (crema de llet) per a decorar (opcional)
Elaboració:
- En un bol barreja l'oli, el sucre bru, l'ou, la llet i la vainilla. Remou bé amb ajuda d'unes varetes o una cullera.
- Afig la farina, el llevat, la sal i la canyella i remou de nou fins que quede una mescla uniforme i sense grumolls.
- Amb ajuda d'un morter, desfés les nous fins que estiguen molt picades.
- Lava, pela i ralla la carlota molt fina i afig-ho a la mescla juntament amb les nous.
- Torna a remoure bé perquè es barrege tot i omple la tassa on vages a fer la teua mug cake fins a la meitat.
- Cuina-ho en el microones durant 1 minut i mitjà a 800W de potència.
Ingredients:
- 2 cullerades d'oli d'oliva suau
- 2 cullerades de sucre bru
- 1 ou gran
- 1 cullerada de llet
- 1/2 culleradeta d'aroma de vainilla
- 4 cullerades de farina
- 1/2 cullerada de llevat en pols
- 1 polsim de sal
- 1/3 culleradeta de canyella en pols
- 2 cullerades de carlota rallada
- 1 cullerada de nous picades
- Nata muntada (crema de llet) per a decorar (opcional)
Elaboració:
- En un bol barreja l'oli, el sucre bru, l'ou, la llet i la vainilla. Remou bé amb ajuda d'unes varetes o una cullera.
- Afig la farina, el llevat, la sal i la canyella i remou de nou fins que quede una mescla uniforme i sense grumolls.
- Amb ajuda d'un morter, desfés les nous fins que estiguen molt picades.
- Lava, pela i ralla la carlota molt fina i afig-ho a la mescla juntament amb les nous.
- Torna a remoure bé perquè es barrege tot i omple la tassa on vages a fer la teua mug cake fins a la meitat.
- Cuina-ho en el microones durant 1 minut i mitjà a 800W de potència.
No hay comentarios:
Publicar un comentario