L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 31 de mayo de 2015



PASTEL DE PLÁTANO Y COCO (Receta de Encarna Perales Aparisi)

Ingredientes: 
-1yogur de coco
-1 yogur de aceite de oliva
-2 yogur de azúcar
-3 yogur de harina
-3 huevos
-1/2 sobre de levadura
-1 plátano maduro
-3 cucharadas de coco y algo más para decorar.


Elaboración:
En un recipiente incorporamos el yogur y los huevos, mezclamos, vamos incorporando poco poco la harina, levadura, azúcar y el aceite y mezclamos .
En un plato aplastamos el plátano con un tenedor hasta formar una papilla, añadimos el plátano y el coco a la masa anterior y mezclamos todo .
Introducimos la masa a un molde y horneamos 30 mts a 180 grados, desmoldamos y decoramos con coco.




PASTÍS DE PLÀTAN I COCO (Recepta d'Encarna Perales Aparisi)

Ingredients: 
-1iogurt de coco
-1 iogurt d'oli d'oliva
-2 iogurt de sucre
-3 iogurt de farina
-3 ous
-1/2 sobre de llevat
-1 plàtan madur
-3 cullerades de coco i una mica més per a decorar.

Elaboració:
En un recipient incorporem el iogurt i els ous, barregem, anem incorporant poc poc la farina, llevat, sucre i l'oli i barregem .
En un plat aixafem el plàtan amb una forqueta fins a formar unes farinetes, afegim el plàtan i el coco a la massa anterior i barregem tot .
Introduïm la massa a un motle i enfornem 30 min a 180 graus, desemmotllem i decorem amb coco.

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