POLLO Y CONEJO EN SALSA (Receta de Paquita Comes Albors)
INGREDIENTES :
-POLLO
-CONEJO
-ACEITE
-TOMATE
-ZANAHORIA
-CEBOLLA
-GUISANTES
-PIMENTÓN DULCE
-ESPECIAS AL GUSTO
- UN VASO DE VINO BLANCO
Y SI OS GUSTA ALGUNA VERDURA MÁS LA PONÉIS
ELABORACIÓN :
SE SOFRÍE EL POLLO Y EL CONEJO Y RESERVAMOS. EN LA MISMA CAZUELA SE SOFRÍE LA CEBOLLA, ZANAHORIA, AJOS, ( LOS GUISANTES SI SON DE LATA SE PONEN CUANDO ESTÉ PUESTO EL CALDO ) Y LAS ESPECIAS Y TODO MOVIENDO DE VEZ EN CUANDO PARA QUE NO SE PEGE.
SE PONE EL TOMATE, EL PIMENTON, SE AÑADE LA CARNE Y SE MEZCLA TODO BIEN.
PONEMOS EL VINO Y UN POCO DE AGUA Y CUBRIMOS, DEJAMOS QUE HIERVA A FUEGO NO MUY FUERTE (CONTROLARLO) CUANDO ESTÉ TIERNO LO RETIRAMOS DEL FUEGO.
LAS CANTIDADES COMO OS DIGO SIEMPRE SEGÚN COMENSALES, ESPERO QUE OS GUSTE.
POLLASTRE I CONILL EN SALSA (Recepta de Paquita Comes Albors)
INGREDIENTS :
-POLLASTRE
-CONILL
-OLIE
-TOMACA
-CARLOTA
-CEBA
-PÈSOLS
-PIMENTÓ DOLÇ
-ESPÈCIES Al GUST
- UN GOT DE VI BLANC
I SI US AGRADA ALGUNA VERDURA MÉS LA POSEU
ELABORACIÓ :
SE SOFREGEIX EL POLLASTRE I EL CONILL I RESERVEM. EN LA MATEIXA CASSOLA SE SOFREGEIX LA CEBA, CARLOTA, ALLS, ( ELS PÈSOLS SI SÓN DE LLANDA ES POSEN QUAN ESTIGA POSAT EL BROU ) I LES ESPÈCIES I TOT MOVENT DE TANT EN TANT PERQUÈ NO ES S'AGAFE.
ES POSA LA TOMACA, EL PIMENTÓ, S'AFIG LA CARN I ES BARREJA TOT BE.
POSEM EL VI I UNA MICA D'AIGUA I COBRIM, DEIXEM QUE BULLA A FOC NO GAIRE FORT (CONTROLAR-HO) QUAN ESTIGA TENDRE HO RETIREM DEL FOC.
LES QUANTITATS COM US DIC SEMPRE SEGONS COMENSALS, ESPERE QUE US AGRADE.
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