RATATOUILLE (Receta de Paquita Comes Albors)
Esta receta la vi en cocina facilísimo y me gustó mucho y como es de dieta la subo se llama "ratatouille" o algo así, o sea verduras al horno cortadas a rodajas.
Ingredientes:
- Calabacín
- Calabacín
- cebolla
- tomate maduro ,
- patata
- zanahoria
- aceite y sal
Elaboración :
Cortar las verduras a rodajas. En el fondo ponemos las cebollas y luego vamos combinando. Lo aliñamos con aceite y sal. El horno precalentado a 150, bajito que se hagan las verduras poco a poco, ir controlando la cocción. Está espectacular por lo menos para mi gusto. Espero que os guste.
Cortar las verduras a rodajas. En el fondo ponemos las cebollas y luego vamos combinando. Lo aliñamos con aceite y sal. El horno precalentado a 150, bajito que se hagan las verduras poco a poco, ir controlando la cocción. Está espectacular por lo menos para mi gusto. Espero que os guste.
RATATOUILLE (Recepta de Paquita Comes Albors)
Aquesta recepta la vaig veure en cocina facilísimo i em va agradar molt i com és de dieta la puge es diu "ratatouille" o alguna cosa així, o siga verdures al forn tallades a rodanxes.
Ingredients:
- Carabasseta
- ceba
- tomaca madura ,
- creïlla
- carlota
- oli i sal
Elaboració :
Tallar les verdures a rodanxes. En el fons posem les cebes i després anem combinant. Ho amanim amb oli i sal. El forn precalfat a 150, baixet que es facen les verdures a poc a poc, anar controlant la cocció. Està espectacular almenys per al meu gust. Espere que us agrade.
Aquesta recepta la vaig veure en cocina facilísimo i em va agradar molt i com és de dieta la puge es diu "ratatouille" o alguna cosa així, o siga verdures al forn tallades a rodanxes.
Ingredients:
- Carabasseta
- ceba
- tomaca madura ,
- creïlla
- carlota
- oli i sal
Elaboració :
Tallar les verdures a rodanxes. En el fons posem les cebes i després anem combinant. Ho amanim amb oli i sal. El forn precalfat a 150, baixet que es facen les verdures a poc a poc, anar controlant la cocció. Està espectacular almenys per al meu gust. Espere que us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario