BISCUIT DE PINYA I COCO (Recepta de Maria Ribelles Pérez)
INGREDIENTS:
-6 OUS
- 375 G.DE SUCRE
-150 G. D'OLI
-2 IOGURS DE LLIMONA
-125 G. DE COCO
-115 G.DE FARINA
-2 SOBRETS DE ROYAL
-3 O 4 RODANXES DE PINYA AMB EL SEU SUC
- MERMELADA O ALMÍVAR
-COCO PER A DAMUNT
ELABORACIÓ
ES BARREJA ELS OUS AMB EL SUCRE, S'AFEGEIX L'OLI I ELS IOGURS. S'AFEGEIX EL COCO I MESCLEM. TRITUREM LA PINYA AMB EL SUC I L'AFEGIM A LA MESCLA D' ABANS COM TAMBÉ LA FARINA I EL RENT. MESCLAR-HO TOT BÉ. ABANS DE POSAR LA MESCLA, S'HAN DE POSAR RODANXES DE PINYA EN EL FONS DEL MOTLLE. FICAR AL FORN UNS 30 o 40 M. DESEMMOTLLAR, PINTAR AMB LA MERMELADA O ALMIVAR I TIRAR COCO PER DAMUNT.
BIZCOCHO DE PIÑA Y COCO (Receta de Maria Ribelles Pérez)
INGREDIENTES:
-6 HUEVOS
- 375 G.de AZÚCAR
-150 G. De ACEITE
-2 YOGURS DE LIMÓN
-125 G. DE COCO
-115 G.de HARINA
-2 SOBRES DE ROYAL
-3 O 4 RODAJAS DE PIÑA CON SU ZUMO
- MERMELADA O ALMÍBAR
-COCO PARA ENCIMA
ELABORACIÓN
SE MEZCLA LOS HUEVOS CON EL AZÚCAR, SE AÑADE El ACEITE Y LOS YOGURES. SE AÑADE EL COCO Y MEZCLAMOS. TRITURAR LA PINYA CON EL ZUMO Y LO AÑADIMOS A LA MESCLA DE ANTES COMO TAMBIÉN LA HARINA Y LA LEVADURA. MEZCLARLO TODO BIEN. ANTES DE PONER LA MEZCLA, SE TIENEN QUE PONER RODAJAS DE PIÑA EN EL FONDO DEL MOLDE. METER AL HORNO UNOS 30 o 40 M. DESMOLDAR, PINTAR CON LA MERMELADA O ALMIVAR Y ECHAR COCO POR ENCIMA.
No hay comentarios:
Publicar un comentario